Poraďte mi prosím. Idem prvý krát do kúpeľov po hysterektómii a netuším čo budem potrebovať tých 21 dní samozrejme mimo toho základného obl. a hyg. potrieb. Mám poukaz na jún v Bojniciach. Bol tam niekto?
Bojnice ako kúpele sú úžasné. Čo potrebujete mimo základného oblečenia a hygienických potrieb? Všetky Vaše lieky na celých 21 dní, tiež primerané spoločenské oblečenie. V okolí kúpeľov sa dá dosť pochodiť, takže aj trocha turistické oblečenie a obuv. Viete určite že je tam nádherný zámok, v blízkosti úžasné dva salaše, chovné rybníky kde upečú čertvého pstruha a tiež račie chuťovky. Dá sa objednať úžasná prehliadka bane v Handlovej! Je to zážitok! 35 km od kúpeľov je Rajecká Lesná s najväčším a najkrásnejším betlehemom na Slovensku. Sú tam všeobecne úžasní zamestnanci, tí Vás usmernia vo všetkom. A podľa Vašej náročnosti potrebujete i peniaze…
Možno by Vám pomohlo prečítať si knihu s názvom SNAHA ZOTRVAŤ, kde sa dostatočne podrobne popisuje pobyt v imaginárnych liečebných kúpeľoch. Stojí za to, ten román si prečítať.
S pozdravom autorka knihy:SNAHA ZOTRVAŤ
web: www.snahazotrvat.sk
Boli ste tam niekto na pobyt ked vam to platila poistovna?
Ahoj,
moja babka bola nedávno v kúpeľoch na Bčko, to znamená že jej cca 70% preplatila poisťovňa. Musí to byť tak, že ti to schváli doktor. Mala nejaké ženské problémy a schválili jej pobyt v Pieštanoch. Vrátila sa dosť oddýchnutá a všetko prebehlo v pohode.
Zdravím vás. Tí z vás, ktorí ste boli v Bojnických kúpeľoch na Ačko, ubytovanie ste si vyberali popredu, alebo vám určili až pri príchode? Parkovanie sa platí? Ďakujem za odpoveď