Kúpele Luhačovice navštívilo za polrok o 36 % viacej klientov zo Slovenska

Slovenských návštevníkov prilákali do Luhačovíc Jurkovič, Vincentka i kultúra. Kúpele Luhačovice navštívilo za polrok o 36 % viacej klientov zo Slovenska.



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/13619-kupele-luhacovice-navstivilo-za-polrok-o-36-viacej-klientov-zo-slovenska

Veľmi zaujímavé, aspoň to je zasa o niečom inom ako predošlé články, čo som mala príležitosť si prečítať :slight_smile: Do Luháčovic by sme mali vyraziť budúci víkend a dúfam, že nám počasie bude priať :slight_smile: Budeme bývať v hoteli Alexandria, ktorý vyzerá veľmi luxusne a už teraz sa teším na to ako hotel naozaj vyzerá, lebo na stránkach ho opisujú, že je rozdelený na dva svety. Primárne si však ideme oddýchnuť a Luháčovice sú fakt kúsok :slight_smile: Keďže sme sa s manželom dohodli, že každý rok od svadby budeme chodiť do kúpeľov, tak sme si to rozdelili, že jeden rok vyberá kúpele on a druhý ja. Keďže je Moravák, tak vyberá samozrejme, väčšinou tie české a ja zas tie slovenské :wink:

Tak prečo by nestúpal počet Slovákov, keď je to za rohom? :slight_smile: Z druhej strany je tam úplne krásne :slight_smile: Príroda je super, je to kúsok od hraníc a ja s partnerom sme si dovolili bývať v Hoteli Alexandria, ktorý má 4* :slight_smile: Je to super, krásny dizajn prvej republiky a Egypta, night club… dalo by sa toho vymenovať mraky. Výhodou pre seniórov ale aj vyťažených rodičov je určite možnosť oddýchnuť si od detí, lebo do hotela nesmú ísť deti mladšie ako 12 rokov a tak tam nie je krik malých detí, že sú hladné a že im rodičia jednoducho musia kúpiť čokoládu, lebo spravia scénu na celý hotel…

Tiež zdieľam tvoj názor ohľadom počtu Slovákov v Česku. Boli sme v Luháčoviciach pred dvomi rokmi, ale hotel Alexandria sme bohužiaľ nestihli : ( Premýšľame, že by sme skúsili využiť buď nejakú ich akciovú ponuku, alebo si kúpili nejaký pobyt na výročie. Budeme mať predsa len 10 výročie svadby a už by sa nám patrilo si aj oddýchnuť :slight_smile: Deti aspoň teraz môžu byť s babkou na víkend, alebo na týždeň a my si s manželom môžeme oddýchnuť. tak uvidíme, ale ten hotel som pozerala na stránkach a vyzerá naozaj výborne, nehovoriac o tej novinke s tým, že tam nemôžu ísť deti do 12 rokov :slight_smile: to by bolo leháro a nebudiť sa s kurami :smiley:

Zdieľam tvoj názor, že je to “za rohom” a čo viac, je tam pekne a tichúčko. Sme tam boli minulý víkend sa vyrelaxovať po svadbe a joooj, šla by som ešte. Hotel Alexandria má seriózne niečo do seba a je to tam také príjemné a útulné a prepychové. bolo tam aj veľa cudzincov, ale to mi nevadilo, lebo som oprášila svoju znalosť angličtiny :slight_smile: No jednoducho určite odporúčam hotel Alexandria a aj preto, že tam tie deti do 12 nemôžu ísť. :slight_smile: