Kúpele Luhačovice sprístupnili ďalší prameň - Nový Jubilejný

V Luhačoviciach v nedeľu 8. septembra slávnostne sprístupnili ďalší prameň -Nový Jubilejný. Akcia sa uskutočnila o 10.00 hod. na Kúpeľnom (Lázeňském) námestí medzi Spoločenským domom a vilou Alpská ruža



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/13670-kupele-luhacovice-spristupnili-dalsi-pramen-novy-jubilejny

Tak tie pramene si musím ešte napísať :slight_smile: Práve budúci víkend tam ideme s manželom na naše 10. výročie svadby. Povedali sme si, že si pôjdeme na chvíľku oddýchnuť. Hoci ma mrzí, že nemôžeme zobrať aj deti, lebo sme si objednali hotel Alexandria, ale z druhej strany aspoň budú dlhšie u babky a dedka a my s manželom si na chvíľku oddýchneme. Aj keď čo je to oddych? Prídeme tam v piatok a už v pondelok ideme zasa naspäť, ale myslím, že je to lepšie ako nič :slight_smile:

Teraz sa mal opäť nejaký otvárať, alebo posvecovať? Ja už neviem, mám v tom mierny zmätok. Chcela by som si tam zájsť, ale ešte nie som pevne rozhodnutá. Na druhú stranu som si čítala o práve hoteli Alexandria a zaujalo ma tam, že nemôžu ísť malé deti do 12 rokov, čo by som reálne veľmi potrebovala. Samozrejme sú tam kvalitné služby a aj keď si priplatím, nebude mi to vadiť, pretože som si o Hoteli Alexandria prečítala veľa pozitívnych recenzií, takže to tam musí byť naozaj veľmi zaujímavé :slight_smile:

Taktiež pevne dúfam, že si dáme túru po Luháčoviciach a navštívime aspoň tie pramene, ktoré budú verejnosti dostupné. V česku je vraj pekne, tak sa teším, že tam pôjdeme už v auguste :slight_smile: Sledovala som ponuky rôznych hotelov v okolí a s priateľom sme sa pozreli aj na ten Hotel Alexandria a faktom je, že asi u nás zaváži názor, že sú tam nie deti do 12 rokov. Predsa len sa potrebuje priateľ - informatik vyrelaxovať a to znamená pokoj a nie škriekanie malých detí, ktoré sú dosť často ako zbesilé :smiley: