Kúpeľný pobyt v luhačovických kúpeľoch je alternatívou pobytu pri mori

Slaná voda, kúpanie, opaľovanie, štvorhviezdičkový hotel so švédskymi stolmi, či prechádzky v nádhernej prírode na čerstvom vzduchu, si však môžete dopriať aj bez veľkého cestovania a to len pár kilometrov od vášho bydliska



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/13591-kupelny-pobyt-v-luhacovickych-kupeloch-je-alternativou-pobytu-pri-mori

My sme taktiež okúsili skvelé služby ponúkané od hotelu Alexandria :slight_smile: Veľmi sa mi páčilo, že je možnosť nenosiť stále so sebou peňaženku a že sme jednorázovo zaplatili pobyt pri odhlásení. Úplne geniálne bolo taktiež prostredie a služby. Hneď by som išla ešte raz. Ale pravdepodobne až niekedy na Silvestra, kedy sa tam koná galavečer a možno si pre zmenu kúpime nejaký výhodný balíček a pôjdem len s maminkou :slight_smile: Wellnes je úplne skvelý a oddýchla som si hlavne pri masážach a výrivkách. Moja chrbitca to skutočne potrebovala, lebo pracovať za PC 8 hodín a viac dá predsa len poriadne zabrať.

Krásny opis :slight_smile: Aj my plánujeme ísť do Hotela Alexandria si trošku oddýchnuť a nabrať nových síl :slight_smile: Deti nechávame u babky, pretože tam nemôžu ísť deti mladšie ako 12 rokov, tak sme si povedali, že si spravíme predĺžený víkend bez detí a babka je rada, že bude mať zas chalúpku plnú štebotavých detí a aspoň sa deti naučia niečo o prírode, keďže my bývame v meste a nemáme toľko príležitostí ísť niekam mimo. Tak ale ak je to rozdelené na 2 časti, tak wau, ten diyzajn musí byť vnútri úplne skvelý. To sa manžel určite poteší, lebo on sa zameriava na dizajn interiérov :slight_smile:

To ako vážne tam nemôžu deti do 12 rokov? tak to je veľmi zaujímavé, lebo viem, že aj deti sa chodia do Luháčovíc liečiť, resp. chodia na liečebné procedúry. Tak to možno ak ponúkajú nejakú akciovú ponuku by som mohla rodičom niečo také vybaviť :slight_smile: Tak ďakujem za dobrý typ na Hotel Alexandria, pozrela som sa už aj na google recenzie a všetko pozitívne, takže určite budú mať kvalitné služby :slight_smile: Ešte mrknem teda na tie stránky a ono je to aj blízko slovenských hraníc, tak to je ešte lepšie :slight_smile: Aspoň rodičia nebudú musieť ďaleko cestovať.

Teraz sa vyplatí akcia Babí léto spolu s dožinkovými slávnosťami a myslím, že teraz v septembri by mali byť aj dni slovenskej kultúry. Takže program je naozaj bohatý :slight_smile: Okrem toho sa počasie na Morave ešte celkom pekne drží, aspoň sesternica hovorila, že za posledný týždeň im po pracovnej dobe sa pohybovala teplota od 30-35 °C. Ale až sa trošku ochladí, tak si myslím, že to okolie by mohlo stáť za to, lebo je to krásna príroda a na jeseň, pre tých čo majú radi jeseň to môže byť lákavá ponuka :slight_smile: