Kurie oko

Ahoj. Daj si nato gél na kurie oko najdeš v lekárniach malej flaše

Mala som cca pred 4 rokmi kurie oko, nepomahali mi ziadne babske mediciny, pretoze som to mala prilis hlboko a neslo to inak odstranit. Nic ine mi neostavalo, len zajst ku chururgovi. Nastasie sa to dalo odstranit laserom. Este ze ta technika v medicine ide dopredu.

Zoberte bylinu lastovičníka odlomte a šťavou ktorá vyteká otrite kurie oko po niekoľkých aplikáciach sa oko stratí bezbolestne.

Zoberte bylinu lastovičníka odlomte a šťavou ktorá vyteká otrite kurie oko po niekoľkých aplikáciach sa oko stratí bezbolestne.

Ahoj Barborka, mozes mi dat prosim kontakt, kde ti to robili laserom? Som z Bratislavy. Vopred dakujem

Caute, ja som mala tiez kurie oka. Jedno medzi prstami a hrozne ma to bolelo pri chodeni a jedno zo spodu na nohe. Nic mi nepomahalo ani bananova supka, odvary, nic. Tak mi kamoska poradila dobru pedikerku a ta mi to vybrala, poradila co mam robit a uz nemam ziadne. Moja rada, prv nez budete na sebe nieco skusat chodte radsej sa poradit. Dobra pedikerka je v salone Krasne miesto, Bratislava-Prievoz. Ona poradi a hlavne vysvetli a nie hned rezat a co ja viem co. Odporucam…

Blanka, nech sa paci: MUDr. Dimov www.chirkoz.sk 0903752533 dovolas sa na recepciu, tam sa mozes objednat. tak drzim palce nech ti to dobre dopadne.

Dobry den, pracujem v oblasti pedikura na kurie oka odporucam navstivit pedikersky salon kde kurie oko sa odstrani je to velmi rychle a okamzite riesenie. Kurie oko na pohlad vizera ako zlta hrcka ako mozol pod nim je kurie oko ako male zrnicko ale nepomylste si to s bradavicov ta ma cierne bodky tzv. korene ked do bradavice ako kolvek zasahujete moze sa rozsirit je to inferkcne ochorenie odporucam najstivit kozneho lekara kde bradavicu odstrania. V pripade ze ste z Nitry kludne ma kontaktujte http://www.pedikura-susan.sk/

tel : 0901 708 786
email: pedikura.susan@gmail.com

Pozdravujem vás. Neviem, či mi niekto uverí, ale len asi pred 3 dňami som sa s mamou uistila, že to, čo mám na chodidle už pár týždňov, je kurie oko. Jej to kedysi vypaľovali. Bolelo ma pri našľapovaní. Nuž tak som si ho začala intenzívne natierať šťavou z lastovičníka. Ale naozaj intenzívne-to znamená niekoľkokrát denne a prelepila som si to leukoplastom tak, že som na kurom oku nechala aj rozmliaždené listy lastovičníka deň aj noc. Toto trvalo plné dva, maximálne 3 dni. A teraz tá neuveriteľná časť-po tomto čase sa mi kurie oko jednoducho samé odlúplo a pod ním ostala len malá preliačenina. Teraz som to práve zistila, neveriaco :slight_smile: A musela som sem napísať, nech z toho majú aj iní úžitok.

Ahojte, ja som tiez mala problem s kurim okom. Trvalo to dlho a nevedela som sa ho zbavit medzi prstami na nohach. V topankach, hlavne uzkych, dost tlacilo. Ked uz si pedi susan urobila reklamu, mozno spravim reklamu mojej pedikerke, ktoru mi doporucil v lekarni v Petrzalke. Kurie oko mi nie len osetrila ale mi aj vysvetlila (ako pise pedi susan) a este som v prijemnom prostredi aj relaxovala. Aha, pani pedikerka robi v Bratislave-Prievoze. Je to tak za rohom ale urcite to najdete. Velka profesionalka.

Moja dcera ma nieco na nohe na vrchu je priezracny kopcek a podtym je hneda bodka tak co to je ?

Ahoj, mohla by si mi dať kontakt na tú pedikérku v Prievoze? Alebo poslať link? Ďakujem

Ahoj, mohla by si mi prosim poslat link alebo kontakt na tu pedikerku? Popripade ho sem publikovat?
Dakujem. D.

0919 031 670 Krásne miesto

Pekný den prajem, chcem len potvrdiť lastovičník určite áno, aj mne nepomáhalo nič iné a po lastovičníku mi zmizlo asi 9 bradavíc čo som mala na rukách. Len by som doplnila úplne najviac ho nájdete cestou na Partizánsku lúku :slight_smile:

Zaručene pomôže kusky citronu namočeho na 24 hodin do octu. Potom to priložit a prilepiť leukoplastom. Za par dni vam zmiznu aj kurie oka aj bradavice :wink:

Tekuty dusik a o 3h vam odpadne da sa kupit v lekarni

A po zákroku ta to bolelo?

Dobrý deň,
ak môžem doporučiť, treba navštíviť pedikúru, kde Vám pedikérka skontroluje, či sa jedná o kurie oko alebo bradavicu. Ak je to kurie oko, dá sa to krásne odstrániť, najvhodnejšia je medicinálna pedikúra, kde za pomoci frézok sa kurie oko odstráni a zmizne aj zdroj bolesti. Ak budete mať záujem, rada pomôžem. Denisa Šupová, www.pedikurasupova.sk

Kde by som mohla navstivit taku ambulanciu dakujem