Kurie oko

Dík za radu.

Tak som tomu verila a nepomohlo mi ani to. Beriem to tak, ze kazdemu pomoze nieco ine.

Tyčinka Wartner pomáha. Používam 3. týždeň a už vidieť výsledok. Ďakujem, že som sa tu o nej dozvedela.

Ľudia, ja som tu už písala a to vypaľovanie dusíkom u kožného fakt pomohlo. Nebojte sa, veď keď zabolí tak zabolí, no aspoň sa toho zbavíte. Držím palce.

Moja dcéra má kurie oko. detská lekárka mi odporučila náplaste na kurie oká a po zaschnutí močiť chodidlo v slanej vode. Jej dcére to pomohlo, tak skúšam aj ja.

Zdravím. Tak mne sa spravilo prvé kurie oko asi pred 5 mesiacmi, samozrejme - začali pribúdať dalšie, teraz mám 4. na nohe. teraz po piatich mesiacoch som to začala riešiť, najprv som si myslela, že zmiznú, ale naopak - začali sa šíriť. Skúšala som náplaste, kyselinu sylicovu vo forme kvapiek a stále tam tie kurie oká mám. Dnes som sa vrátila od doktorky, skúšali dusík, no poviem Vám - v živote som takú bolesť nezažila. Na nohu nemôžem ani stúpať, nič. Koža mi odumrela, tú som si obtrhala opatrne so sáčkom na ruke, z jedného kurieho oka sa mi zrejme tvorí bradavica, lebo to má taký hnedý korienok a okolo je biela koža. Dala som si na to opäť kyselinu. Uvidíme, budem informovať.

Dusík je už prežitok. Lekár pichne injekciu proti bolesti a očko vyreže. Do 10-14 dní je to OK. Mimochodom, kurie oká sa tvoria, keď máme starosti o živobytie, máme pocit, že nestojíme na vlastných nohách pevne, ale sa spoliehame na osud, “či nejako to už bude”. Podobne aj bradavice na tvári.

Presne takú istú skúsenosť mám aj ja, vyhodených 16 € a myslela som, že ušetrím dcérke bolesť, ale po aplikácii Wartnera sa jej bradavičky na chodidle len zväčšili, takže teraz natierame aj tak Verumalom, je to zdlhavé, ale je to istota, že budú preč.

Dobry den, chcela by som Vam len poradit, ze zbavit sa kurieho oka je dlhodoby proces. Priatel mal rok neliecene kurie oko, skusali sme naplaste, ale zistili sme, ze najlepsie si rozne tinktury a kvapky a to pravidelne, naozaj pravidelne aplikovat. Poviem Vam, ze niekedy to vyzeralo hrozne, ako by sa to nechcelo ani zahojit … obcas az cierne … hlboke korene, inokedy som myslela, ze uz to je zahojene. A ako dlho to trvalo? Vynicili sme viac ako 1 celu flasticku s tinkturou na 1 kurie oko, cca. 8 mesiacov. Samozrejme v pripade mensich kurich ok, to bude rychlejsie, ale aj tak pocitajte min. mesiac. Majte sa.

Dobry den! Mam 17 a tiez som mala dlho problemy s kurim okom na pate. Nic z lekarne nepomohlo, a tak isto ani tekuty dusik u kozneho. Uz som to nemohla vydrzat, tak som sa vybrala na chirurgiu. Lekar sa na to pozrel a povedal ze, ze ziaden dusik nepomoze. Dohodli sme sa na termine, patu umrtvil a vyrezal oko aj s korenmi. Je dolezite prist co najskor (korene rastu coraz hlbsie a mnozia sa). Ja som ich sice mala dost a odisla som domov s poriadne hlbokou dierou, ktora sa postupne vyplni tkanivom, ale nemate sa coho bat. Vsetko je bezbolestne, samozrejme nohu vtedy setrit. Velmi sa tesim, ze uz po 10-tich dnoch na nohu mozem stupnut, bez toho, aby som pocitila bolest. Dalsie kurie oko mam na druhej nohe, a pravupovediac, nebudem cakat. Hned ako to bude mozne, idem na zakrok znovu. Moja skusenost je, ze jedine co mi naozaj definitivne pomohlo je chirurgicky to odstranit. (Ak vam nerobi problem, inekcija, co verim ze nie, zakrok a nasledna liecba je ovela menej bolestiva resp. bezbolestna, ako opakovane mrazenie dusikom, ktorym len stracate cas). Prajem vsetkym skore uzdravenie!

Ahojte, uz davno som mala na chodidle kurie oko, bolo tam hadam aj 2 roky, zabrala mi na to cibula s octom, odrazu zmizlo. Nedavno, hadam po 6-tich rokoch, sa mi objavilo nove kurie oko na chodidle, skusala som Wartnet, absolutne ziaden ucinok, akurat pribudli dalsie 2 male oka, potom aj jedno na palci na ruke. Cibula s octom nepomohla, ani menstruacna krv, ani cesnak, duofilm, skratka nic (ale banan. supku som neskusala). Konecne som bola predvcerom u koznej, chcela som to dat vyrezat laserom, ale neodporucala, zevraj sa to pritom moze krvou rozniest (neviem), pouzila tekuty dusik, bolelo to, ale nie nejak hrozne, skor potom doma. Este mi predpisala Verrumal, tiez odporucala macat v slanej vode, odstranovat bielu kozu, ale nerypat do toho … Zatial sa nic nedeje, akurat to vsetko boli, ale znesitelne, tie mensie kurie oka moznoze miznu (tazko povedat, lebo uz par krat som to mala take, ze sa zdalo, ze je po oku, ale pak sa zas objavilo) , o 3 tyzdne mam ist zas na dusik. Dufam, ze to zaberie, ak nie, pojdem to dat vyrezat, uz nemam na to nervy. Tak vela stastia s liecbou!

Ďakujem všetkým za radu ale nepomáha to.

Hladal som v tychto prispevkoch radu na kurie oká, zrejme si ich však každý myli s bradavicami, tie si vírusového pôvodu, kurie oká su zanedbané pľuzgiere na nohách od námahy alebo nevhodnej obuvi - tiez ich treba liecit, tak to prosim nepleťte

Dobrý deň, konečne som sa toho zbavil a chcem sa s vami podeliť o liečenie tejto zákernej choroby. Mal som 10 kurých ôk na pravom chodidle, chodil som na vypaľovania, lenže to len staré zastavilo v raste a nové si spokojne rástli ďalej, až som na tejto stránke vďaka mnohým dobrým ľuďom vyskúšať kombináciu močenia si nôh v slanej vode ( stačí 10-15 minút v teplej, vlažnej slanej vode, každý deň) + prikladať si na kurie oká banánovú šupku z vnútornej strany ( len na upresnenie to je tá ktorá sa dotýka banánu :p) toto robiť kým to nezmizne. Samozrejme ja som chodil aj na vypaľovania, ale to asi len kvôli zvyku :D, dúfam že som Vám týmto pomohol a, že sa tejto pliagy zbavíte tak rýchlo ako ja :wink:

Dobry ja som si nasiel kurie oko asi pred 3mesiacmi, myslel som ze mam nieco pichnute na pate, ale nic tam nebolo. Pri chodzi je to bolestive az si myslim ze mi pata odpadne. Dufam ze ten cesnak zabere. Vdaka za radu.

Aj moja dcerka ma kurie oko na pete prosim vas cibula s octom ozaj pomože? diky

Martin, nemal si kurie oko, ale bradavice. Kurie oko nemoze byt 10 kusov na jednej nohe, ale bradavica ano. A vypaluje sa. Kurie oko Ti moze vyrezat kazda pedikerka.

Ahojte neviete či keď sa malé dieťa natrie gélom na kurie oko či dostane infekciu? alebo niečo na tvári.

Ahoj mne sa už raz také stalo a išla som k lekárovi a hovoril. Ale môže jej vijsť niečo na tvári. Ale možno nevijde môže mať 2 spôsoby čo sa stane. 1Nič 2 Bude mať škaredí flak na tvári.

Ahoj ja som to este neskúšala. Ale mojej dcére keď mala také tak natreli sme gélom na kurie oko.