Pri laserovej epilácii korienok vlasu absorbuje energiu laseru. Počas laserového pulzu sa tak zvýši teplota v rastových centrách chĺpkov uložených pri korienkoch vlasov. Zvýšená teplota vedie ku poškodeniu rastových centier
Dobry den, bola som 5* na epilacii podpazusia IPL, mam tmave chlpy a stale nevidim ani minimalny vysledok. Pouzivaju IPL Bentlon a zistila som ,ze jeho parametre su 10J/cm2. Chcem sa opytat ci tieto parametre su dostacujuce na epilaciu, cisu to neni zbytocne vyhodene penize a ci neni lepsie ist na epilaviu laserom.
Ja som bol zatial na jednej epilacii laserom v ULK. Dal som si epilovat chrbat a cast ramien. Dost to bolelo, ale uz po prvej epilacii sa stratilo asi 2/3 chlpkov, takze rozhodne odporucam. Idealne mat bielu kozu a cierne chlpy.
Ja som vol minuly rok na laseri, bol to laser Nd:YAG MYDON (1064nm). Absolvoval som dve sedenia na cele telo, komplet. Po roku nevidim ani len malicky naznak toho ze by sa nieco zmenilo. Chlpy po celom tele narastli znovu a presne tak isto dlhe aj hrube aj hustota je rovnaka. Neviem, ale volnym okom v tom rozdiel nevidim! Teraz neviem ci vobec mam absolvovat dalsie sedenia, ci to ma vobec zmysel??? Alebo skusit iny laser? ale ktory? LightSheer? MedioStar? NEviete mi poradit?
Este nieco k tomu IPL: IPL je najNEvhodnejsia techologia na odstranenie ochlpenia. Dokaze len na chvilu zastavit rast, ale nic ine. Na chlpy treba ist velkym vykonom (50-80j) a jedine laserom. Otazka je, ktory laser je najucinnejsi, hm???
Ahoj Andy. Dve sedenia su malo. Ja chodim teraz tiez na laser, bola som dvakrat, vidim, ze niekde mi uz chlpky nerastu, ale rozhodne mi este niektore porastu ;o). precitaj si info o laseri na www.chirmed.sk, dozvies sa ako chlpky rastu a preco sa ich sotva zbavis po dvoch sedeniach. a takiez netreba zabudat, ze laserova epilacia nezarucuje stopercentny a trvaly uspech, vid clanok na stranke chirmedu. Prajem vela stastia a spokojnosti.
sme krásy výrobca strojov v Číne. vyrábame IPL epilácia stroj, chudnutie stroj, RF stroj, nechtové tlačiarne stroje, bielenie zubov stroj, Oxygen Vstrekovacie stroj. Ak máte záujem o naše krásu stroja, prosím, pripojte ma. My email is maxiaoyu1986@gmail.com.