Laserova operacia oci - aka klinika?

ale preco nie? ja uz dlho nosim okuliare, hadam uz od zakladnej skoly a rada by som prijala to, keby som ich mat nemusela. len neviem, ja som taky bojko, neviem kedy a ci sa odhodlam na takuto operaciu.

1 lajk

Ale co si, to sa nemas coho bat. Ono ta operacia je akoze bezbolestna, len potom budes mat chvilu opuchnute oci a citlive, tak budes musiet zrejme nosit slnecne okuliare. Ale to sa rychlo das dokopy. Ja byt na tvojom mieste, tak idem aspon sa informovat na to, ked hovoris, zeby si to chcela. Mozno ked uvidis tu ordinaciu, doktor ti o tom porozprava, tak to bude lepsie :wink:

to záleží asi aj od toho, že aký máš problém, čo chceš upraviť. lebo tých problémov môže byť viacero samozrejme. ale čo viem, tak zotavenie je rýchlovka. ono síce si troška obmedzená priamo po tej operácii, ale zase nie je to nič také, že by si bola odkázaná na pomoc niekoho iného.

Pre mňa bolo veľmi dôležité aj to, ako sa ktorí lekári správajú k pacientom. Pretože mám skúsenosti už kadejaké. Takže už aj ten prvý dojem vie v tomto prípade spraviť veľa by som povedala. Jedna vec je byť odborník a druhá vedieť sa správať aj k pacientom.