Lekár, ktorý spojil autizmus s očkovaním, nesmie vykonávať prax

Britskému lekárovi, ktorý naznačil, že autizmus súvisí s očkovaním detí, dnes všeobecná lekárska rada zakázala vykonávať prax vo Veľkej Británii



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/8258-lekar-ktory-spojil-autizmus-s-ockovanim-nesmie-vykonavat-prax

Viaceré štúdie potvrdili možnú súvislosť očkovania s autizmom. Dokonca viaceré lekárske tímy z celého sveta dokázali zopakovať a potvrdiť Wakefieldove zistenia, napríklad tímy pod vedením Dr. O’Leary, Dr. Kawashima, Dr. Krigsman a iných.

Akurát štúdie, ktoré platila americká a britská vláda spolu s výrobcami vakcín, tie nikdy žiadnu súvislosť nenašli. Môžete si o tom viac prečítať v článkoch:
http://www.rizikaockovania.sk/dok/anh/MMR_vakcina-vstup_do_kontroverzie.pdf
http://www.rizikaockovania.sk/dok/vran/MMR_regresivny_autizmus_1-3.pdf

Americká aj britská vláda od roku 1991 až dodnes potichu urovnáva súdne spory a odškodňuje obete. Súvislosť autizmu s očkovaním je dobre preukázaná.

Je to hrozne. Pripada mi to ako odstrasujuci priklad pre vsetkych “neposlusnych lekarov-vyskumnikov”, aby vedeli ako dopadnu, ked nebudu studie vyzerat tak, ako to vyhovuje vyrobcom a zainteresovanym predstavitelom vo vlade! Mali by sa spojit vsetky zdruzenia v celej EU a podat vlade EU nejaky protest!

Mame syna. Narodil sa zdravy, krasne ukazkove dieta. Vsetko bez najmensieho problemu. Po prvom roku dostal MMR vakcinu. Nechceli sme ho dat ockovat, lebo sme citali na internete, co to moze sposobit. Avsak doktorka nas presvedcila o nevyhnutnosti ockovania rozumnymi aj nerozumnymi argumentami (od virologickych a medicinskych argumentov az po pravne a pokutove … ) Nechali sme ho ockovat a znicili sme nase jedine dieta. Nasledovali regresy, psychicke aj motoricke. Zo zdraveho nadherneho dietata sa stalo chuda. Vtedy sa po cely cas pri navsteve lekarky stale tulil ku mne, citil, ze je zle. Dufal, ze ho zachranim, vezmem ho odtial prec. A ja som ho zradil. Na tie sklamane, smutne oci nikdy nezabudnem, stale ich vidim. A ten plac… Hovoriac mi, ze som spackal tu jedinu ozajstnu ulohu, ktoru som v zivote mal. Jedine zle rozhodnutie. Este jedna vec: Ostatni rodicia autistickych deti, najma muzi su v 90% vysokoskolsky vzdelani, technicky smer, velmi casto IT pracovnici. Povahovo podobni, neznasajuci autority. Taki ludia su nepohodlni pre kazdy rezim. Podla mna je to cielena skupina, na ktoru sa “niekto” zameral.