Lekaren DR. MAX

ahojte, nenasla som tu nic take, tak vytvaram novu temu, zaujimalo by ma, ako vam vyhovuje nakupovanie v tejto lekarni, potesili by ma vase realne skusenosti, nakolko som tu este nenakupovala. v nasej dedine mame inu lekaren, ale zakazdym, ked tam pridem, tak im chybaju produkty/lieky, ktore momentalne potrebujem.

presne toto sa stalo aj mne a nie raz uz vo viacerych lekarnach. ale akoze tam fakt chybali zakladne veci. odvtedy len objednavam do zasoby z internetu, nechce sa mi behat.

tak tiez si myslim, ze je ovela pohodlnejsie a praktickejsie, ked si veci objednavas z internetu pelne krasne z pohodlia domova ako nakupovat, chodit kade tade, zhanat a nakoniec aj tak nezozenies, co hladas vlastne.

ved prave, nie je nic horsie ako ked zistis, ze si sa niekam prehnala uplne zbytocne :smiley: to akoze do mna ide dvesto certov vtedy, popravde. ja mam dr. max za rohom, takze som tam varena-pecena :smiley: za mna, co sa tyka vyberu produktov, tak tu sa mi to pozdava najviac.

Aj co sa tyka benefitov pre zakaznikov, s tym ste tiez v pohode? Vyhovuju vam nakupy tu?

mne osobne ano, velakrat nakupujem tak, ze vo velkom a zvyknem tu veru mavat aj celkom pekne zlavy. neviem, inde mi neprislo, ze by som mala tolko produktov zlacnenych. rada sem chodim.

no vsak aj ja hladam nieco podobne, lebo uz viackrat som si vsimla, ked som nakupila, ze inde bolo lacnejsie, tak som sa najedovala riadne. co sa tych zliav tyka, to mas nejak automaticky tu ked mas vernostnu karticku, alebo musis splnat aj dalse nejake podmienky? neviem, ako to funguje.

co sa tyka tych zliav, to mne je vsetko uplne jasne, ale nie som si ista, ci sa tu da v pohode tovar aj vratit? ak zistim, ze mi dany produkt nevyhovuje napriklad? da sa to?

jasne, da sa, teraz po novom to tak aspon maju, predtym to takto zrejme nefungovalo, asi to bude novinka, lebo som to zachytila aj v telke, normalne bezala reklama na to, nevidela si?:slight_smile: ak ti nejaky konkretny produkt od nich nevyhovuje, dovod udavat nemusis, tak im ho jednoducho vratis a dostanes peniazky naspat. nic zlozite.

no tak asi aj ja pozeravam telku velmi malo :smiley: a ty uz si u nich vyuzila tuto moznost? mas vlastnu skusenost ze ako to funguje? su ochotni to vymenit v kazdom pripade?

ano, jasne, preco by neboli?:slight_smile: uplne v pohode mi vratili peniaze, ked som ich poprosila, nerobili ziadne drahoty okolo toho. vsak ked je raz nejaka garancia, tak to musia jednoducho dodrziavat, to je predsa jasne:-)

Takže by mi vedeli vrátiť peniaze aj za tento produkt napríklad? Kúpila som mamine, ale tvrdí mi, že už takých vecí má doma veľa a ja to nespotrebujem.drmax

jasne, ze hej, podmienkou je, aby ten produkt bol ich znacky a volnopredajny:). to evidentne splna, takze nevidim problem v tom, aby ti vratili peniaze. normalne tam prides s blockom a istotne to v pohode vratis, to sa neboj:)

tak to je super, lebo tych volnopredajnych produktov je asi aj najviac by som povedala:) alebo teda take tam ja najcastejsie nakupujem, cize za mna je toto velka vyhoda.

ved to je jasne, ono by to nemalo moc zmysel, keby sa to tyka aj liekov:) akoze mam na mysli takych, ktore ti predpise doktor, to je odveci. takto je to podla mna dobre vymyslene, ja k tomu nemam vobec co vytknut. proste to, co garantuju, to aj realne splnia, a tak to ma byt.

No výborne, to kvitujem. V inej lekárni ani neviem, či to takto majú vlastne, nie som si istá, nezachytila som. Nemala som ešte čas, ale pôjdem tam dnes, však hádam ešte stíham.

Stihas, vsak mas na to dva tyzdne. Alebo teda neviem, kedy si to presne kupovala.

Bola som akurát to vrátiť do lekárne a úplne bez problémov, hneď mi dali peniaze, bola tam úplne milá pani. Takto to má vyzerať úplne všade podľa mňa. Ďakujem za rady a pomoc :smiley: :slight_smile: