Liečba poškodených kĺbov a šliach výťažkom z krvi pacienta

Artróza – opotrebovanie kĺbov sa v posledných rokoch čoraz častejšie lieči pomocou látok vyrobených z vlastnej krvi pacienta. Tento spôsob liečby je založený na biologickom efekte krvi vlastných elementov, ktoré zabraňujú ochoreniam chrupavky a zlepšujú stav už poškodenej chrupavky

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/6761-liecba-poskodenych-klbov-a-sliach-vytazkom-z-krvi-pacienta

Chcela by som reagovať na článok,mám problémy s kolenami momentálne dostavám injekcie Hyalgan do kolien,som prakticky pri poslednej 5x,ale nejaké výrazne zlepšenie nie je.Môže sa ihneď po tejto kúre aplikovať táto liečba,ktorú uvádzate v príspevku.Ďakujem za odpoveď Alžbeta

môže sa aplikovať,ale stojí to dosť eur a kde ťa prosím ťa operovali?

Mam bolsti “celustneho klbu” na pravej strane.Liecba bola stanovena na kludovy rezim a absolvovanie liecebnej kury pomocov doplnkovych liekov na upravu poskodenych chrupaviek. Bolest vyrazne neustupila ani po roku. Moze sa tato liecebna metoda aplikovat aj na tento klb?

Brat má 61 rokov a obrovské bolesti v pravom kolene, ktoré mu funguje už 2 roky bez chrupavky a trie sa mu kosť o kosť. Prosím Vás pekn, akú nádej má na liečbu, aby mohol bez bolesti chodiť?

Mám postihnuté obe kolená, po aplikácii Suplasynu, do každého kolena 3x a podávaní počas doby 3 mesiacov liekov : artrodoru, condrosilfu a geladringu forte sa mi trochu uľavilo, ale napriek tomu by som chcela vedieť či sa táto liečebná matóda môže aplikovať aj na túto diagnózu. Za odpoveď ďakujem Evka