Liečba rázovou vlnou

Trápi Vás stuhnuté rameno? Ramenný kĺb je z hľadiska počtu a rozsahu pohybov najopotrebovanejší kĺb, ktorý sa nachádza v našom tele.



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/7622-liecba-razovou-vlnou

Tak asi patrím medzi tých 5%. Absolvoval som liečbu rázovou vlnou v júni až v júli 2010, dnes je december a bolesti v oblasti achilovej šľachy sú stále rovnaké, nič sa nezmenilo.

Chcela by som Vás poprosiť o kontakt, na liečbu rázovou vlnou.

Má niekto lepšie skúsenosti s rázovou vlnou? Rád by som vedel, kde sa to robí a čo to stojí. Vopred ďakujem!

Ja okremrazovej vlny somobsolvola masaze u byvaleho ortopeda, ktory mi ručne natahoval svaly a po tom bolesti šliach konečne ustupili, ale trvalo to dost dlho

Moje bolesti v ramene pretrvavaju uz 3 dni a bolesti neustupuju, nemozem dvyhat ruku a ani robit prudke pohyby, vtedy pocitujem najvacsie bolesti. Taku bolest som uz isty cas mala pred asi 2-ma rokmi. Vtedy po tyzdni sa mi konecne ulavilo a bolest prestala. Mozte mi poradit, ci na bolesti v ramene mozem pouzivat nejake obklady - teple alebo studene a ci si tymto nemozem zhorsit svoj stav? Pouzivam aj rozne masti proti opuchaniu pripadne proti bolesti, myslite si, ze takato alternativna liecba nebude dostacujuca? Rada by som sa tych bolesti zbavila, ale ani ja nechcem ziadne bolestive obstreky. Ak poistovna nehradi liecbu razovou vlnou, kolko moze eur stat takato operacia pre bezneho obcana ako som aj ja? Rada by som vedela aj to, ze ci to ozaj pomozie a nie ze ma to po dvoch tyzdnoch chyti znovu. Cakam na vasu odpoved… Dakujem a dopocutia.

Mam strasne bolesti laveho rana, ktore nepresli ani po vybrani voltarenu a novalginu. obstrek som odmietla, neviem ci som urobila dobre? 1neviem co mam robit? poradte, prosim