Moja dcéra do 4,5 roka neprestajne kašlala, nevedeli sme sa toho zbaviť žiadnými liekmi ani predpísanými ani prírodnými, ba aj dva krát sme boli pri mori ale to urobilo svoje do prvých mrazov ako sa hovori. Nakoniec jej krčný zistil, že má zväčšenú nosnú mandľu. A potom sme navštívili doktorku ktorá lieči homeopatikami a tie ktoré nám predpísala sme začali brať a kašeľ nám niejak utíchol už aj všetky detí boli v škôlke choré a naša dcéra nie. Neviem čo pomohlo, aby som neuriekla…
Dobry deň boli sme u doktora a povedal že mám zapalene hrdlo alebo mandle už neviem mal som teploty len 37,5 bral som tabletky Sumamed hrdlo prestalo boliet ale stale kašlem už asi týždeň rodičia mi hovoria že zbytočne ist do doktora stači pit čaje.Ale stale kašlem neviem čo robit
doby ja by som sa chcela opytat co by mi pomohlo ked mam na plicach hlien kaslem vysoke teploty aj u svojho lekara som bola aj na rtg ma poslal aj na plucne aj na alergicke a nic s toho co mi predpisal mi nepomaha beriem Zodak pleumolysin paralen na teploty a zinok a nepomaha nic stale ma dusi aj casto vraciam a nadchu mam este mi maju vysetrit imunitu a vraj tak sa to da zistit.
Mne detská lekárka neustále predpisuje trifed, som z toho zúfalá je to katastrofa to je mudr. SALZEROVÁ jej sa vyhýbať otresná doktorka moja dcéra má z neho v noci až halucinácie a podľa nej je to v poriadku. TAK POZOR NA JEHO ZLOŽKY ja ho už nemôžem ani cítíť.
prosím o radu, mám 6r. syna. Už mesiac kašle. Vybral antibiotika Zinat a Suprax, calcium sirup, stoptusin kvapky, Trifed, Aerius. Nič nepomáha. Skúšali sme cib.čaj aj cibuľu s medom, hom. DROSERA a žiadne zlepšenie. boli sme na pľúcnom aj na krčnom. nič nezistili. RTG snímky sú ok. Žiadny nález. Prosím pomôžte, Ďakujem.
dôležité je kedy kašle,je to počas celého dňa alebo skôr v spaní, je tu suchý dráždivý kašel či vykašliava hlieny?my sme takisto mali problémy s kašlom veľmi dlhodobé, skončili sme v smokovci kde sme čakali na ph-metriu-vyšetrenie či má dcéra reflux ale nakoniec skončila s obojstranným zápalom stredného ucha a liečba sa uberala iným smerom,za tri týždne užila šesť antibiotík!ale chodili sme inhalovať,absolvovali cvičenia na vykašliavanie hlienov,dávali nám biolampu +“horský vzduch” /boli sme zatvorení a izolovaní/a zázrakom pomohlo teraz berie lieky na imunitu-imunor,singular,xyzal,rhinocord a inhaluje ecobec, neviem či toho neberie viac ako moja 88ročná babka,je v izolácii od kolektívu ale je zdravá,chodíme 2xdenne korčulovať vonku tieto dni a noci mimoriadne tuhne ale otužovanie evidentne prospieva,vysledky z krvi a rôznych testov stále ukazovali že je úplne v poriadku a pritom kašlala vkuse, dodnes neviem z čoho a bojím sa že keď zas začne bude to maratón…určite choďte vyšetriť pľúca poriadne je veľa druhov zápalov pľúc,nám traja rôzni odborní lekári neprišli na zápal plúc až rentgen,s kašlom mám skutočne bohaté skúsenosti,boli sme aj pri mori dva týždne bol pokoj a potom kašel znova nastal, možno v konečnom dôsledku pomohla tá kombinácia liekov čo berieme,je to samozrejme beh na dlhú trať a ja vám držím palce aby vám zistili čo je a dali tie správne lieky ktoré zaberú:))
ešte by som radila navštíviť alergológa urobiť testy, možno mu niečo vadí, niečo v byte,porozmýšľajte či nepoužívate nový prací prášok,nejaký kvet,nemáte v byte nejakú skrytú pleseň,určite by som ho dala na testy budete múdrejšia…
Moja dcéra má 2,5 roka a podobné problémy. Dnes už je ok, ale kaslala dva mesiace, vybrala vsetky mozne sirupy a antibiotika dvoje. Nezabralo. To som uz navstivila homeopaticku a ona mi okrem liecby poradila, aby som jej dala vziat aj krv. Robili jej specialne testy aj na chlamýdie a mykoplazmu a na nase prekavapenie, boli pozitivne na chlamydie. Nakoniec ich mal aj syn. My s muzom nie. Mala chodi do jasli, tazko povedat, kde k tomu prisli. Bola som zdesena, ake pliagy mozu dostat uz male deti. A to bol stale len suchy drazdivy kasel, skor rano a trochu v noci a nadcha. Nic viac, ani teploty. Tu cibulu s medom som skusala aj ja, keby to bol obycajny kasel, isto zaberie.
rozhodne vam pomoze alergolog.zvlasnej skusenosti.tiez mam 8-rocneho syna.dostal inalacne spree a lieky na alergiu.berieme ale dlhodobo po zlepseni kasla nam spree dala pp.dufam ze vam to pomoze. skore uzdravenie.bambulko.
chcela by som reagovat na tieto temy,mam dceru ktora ako mala vela rokov az skoro 5 kaslala doktory boli z toho zufaly,ale jedna lekarka v nemocnici jej zistila mykoplazmy a chlamydie,ktore boli toho kaslu pricinou,takze kasel ktory trva dlhsie ako 3 tyzdne je skoro vzdy pricinou mykoplazmovou alebo chlamydiovou infekciou, treba surne zobrat krv na protilatky a liecba je klacidom alebo sumamedom az 2 balenia, lebo este pri prvom stale kaslete kym vam to zabere,mam s tym skusenosti uz niekolko rokov a vzdy je to bud mykoplazmy alebo chlamydie,nevieme sa ich zbavit,lebo doktori otom neradi hovoria a odbery a liecba je nakladna,treba si to od nich tvrdo toto vysetrenie vyziadat z krvi, my s tym kaslom a ja moja dcerka stale bojujeme klacidom a iba to pomaha verte mi
niecomu verim, hlavne tej oblohe. videli ste uz oblaky zapletene ako vianocka? je to napohlad pekne a pre oci lakave vidiet to. ale co je vo vzduchu, to vam nik nepovie. dvakrat nebudem tvrdit, ci tam nie su nahodou take latky, ktore bud na Nas vsetkych posobia prirodzene pohladom, ale zaroven aj nicivou silou, ktoru necitime a predsa nas pomalicky nici.
Zdravim vas mame ten isti problem mam 7 ročneho syna vybral tie iste lieky a nič je alergik rtg ok krv ok kašel 2 mesiace uz nam to ide poriadne na nervy ak niečo zistim dam vam vedieť pripadne kontakt romansvec1@gmail.com
Chcem sa opytat tych, co im bolo diagnostikovane chronicke ochorenie, ako vyzerali vase noci? Mali ste kasel aj v noci alebo ste spali uplne kludne? Moj 6 rocny syn kasle, vytery ok, chlamydie ziadne, bol prelieceny ATB a aj tak pokasliava cely den v kuse, nema sopel ani teplotu, ale noci su u nas uplne kludne. Akonahle zaspi, tak je po kasli az kym sa rano nezobudi.
chlamydie.info
pozrite si tuto stranku
Mam kasel a neviem si poradit sama, tak som pozerala vsetky prispevky niektore som si odpisala, budem sa snazit ich vyskusat, dakujem vsetkym, ktori sa zapojili do tohto problemu.
Mám podobný problém už mesiec. Nedá sa to vydržať. Každý den dookola to isté. Večer je, všetko v poriadku ale ráno ked vstanem neviem prestať kašlať. Napína ma až na vracanie. Poradte niečo čo vyskúšať. Už som mala skutočne všetky možné antibiotiká sirupy a nič mi nezaberá. Už som z toho zúfalá.
Zmeň lekára, ak ten tvoj doteraz neprišiel na problém, ja som mal dloho také isté problémy a nakoniec mi zistili astmu, niekedy sú lekári úplne vypatlaní, ver mi, nezistia ani rozdiel medzi chrípkou a angínou a predpíšu ti na chrípku bez náznaku infekcie alebo zápalu antibiotiká.
Skúste si dať 2-3 dňový pôst bez jedla. Ak kašeľ v tomto čase prestane, môžeme mať podozrenie, že náš kašeľ súvisí s trávením. “Ľadové medvede” kúpajúce sa v studenej vode tvrdia, že sa zbavili dlhotrvajúceho kašľa a nevedia čo je to nádcha.
Kto nemá negatívny vzťah k jóge, mohol by vyskúšať pránické dýchanie, očistu dychu a pľúc zrýchleným dýchaním, ako to doporučujú príručky, ktorých je dnes dostatok. Priaznivý účinok má aj hlboký spev mantry ÓM. Tá rozvybruje všetky dutiny v tele, a dokonale prekrvní kapiláry a tak napomáha uzdraveniu. Pomôcť si môžeme aj riadenou prácou svojej mysli cvičením joganidry - jogického spánku.
Proti kašľu sa oplatí vyskúšať prípravok Hedelix. Pomáha pri silnom dráždení na kašeľ, pri prechladnutí, chronických zápalových ochoreniach dýchacích ciest.