Má zmysel dávať deti na programovanie už od 3rokov?

Ahojte, čítal som článok, kde bolo písané že rodičia môžu dať svoje deti v pohode na programovanie už v skorom veku napríklad aj od 3 rokov. Nie je to náhodou veľmi skoro? Nechcem aby moje deti sedeli už tak v skorom veku pri PC. Sú to kadejaké tábory a niekoľko dnové kurzy formou zábavy. Že vraj to rozvíja inteligenciu a logicke myslenie dietata. Alebo mám volit radsej normálny detský tábor a iné športové aktivity? Dávali ste už vaše deti na niečo podobne?

Dúfam, že totok je len vtip!

to dufam aj ja, take male deti by si mali detstvo v prvom rade uzivat!

Len asi nie každý si to myslí :open_mouth:

ak mu chceš zničit detstvo tak možeš. Neblazni. Nechaj ho nech si detstvo uživa ako ostatne deti a nerob z neho cvičenu opicu

podla mojho nazoru je to uplne zbytocne. 3 rocne dietatko sa ma este hrat s hrackami a nie uz sediet za pc

tento krat suhlasim s tebou!

a to by bolo k comu dobre? neviem si predstavit tak male dieta uz ucit nejake programovanie!

tomu nechapem ani ja k comu by to bolo dobre. mozno nam tu niekto na to bude vediet zodpovedat. pockame si na spravnu odpoved, no nie?

Pokial nechces aby sedelo za pocitacom, tak ho na taky tabor nedavaj! Je to aj podla mojho nazoru prilis skoro

vobec neviem aky by to mal byt zmysel. jedine taky, ze to dieta bude este viacej zavesene na pocitaci a na mobile

a to veru nie je bohvieco aby dieta nonstop sedelo za takymito vecami :slight_smile:

záleží… ak to ma byt itckar v trakoch tak hej… ak si ma uzit detstvo tak až od 10tich… len potom sa mu nebude chcet a dopadne ako 3/4 naroda… hlavne sa v piatok a sobotu ozrat, do pondelka triezvet a utorok už rozmyslat kde pojdeme zas pit … treba deti vychovať. a to poriadne. a nenechat ich stiahnut spodinou slovenska. nech v zivote nieco dokazu. urcite by som dal svoje dieta na nieco co ho bavi, hned ako to bude mozne a investujem kazde jedno euro do jeho vzdelania a konickov. nech aj skrachujem.

Povedala by som, že v jedine v tom prípade ak chcú mať z dieťaťa IT-čkára. Ale aj to nie je ešte zaručené, že keď bude dospelý tak ho to bude aj baviť.

PODLA MOJHO NAZORU NIE! LEBO DNESNE DETI AJ TAK DOST CASU TRAVIA ZA POCITACOM A ESTE KED MY RODICIA ICH BUDEME DAVAT NA POCITACOVE KURZY TAK LEN ICH V TOM BUDEME VIACEJ PODPOROVAT :bangbang:

Trojrocne nemaju co este za pc sediet :confused:

Treba detičky vo všetkom podporovať,ale nemyslím si,že už by rád sedel za PC, veď nech má detstvo pri hračkách a spoznávaním nie sedením za pc :slight_smile:

Blbost podla mna, chceme aby deti mali pekne dectvo a tak, hracky, priroda, zvieratka, Nie pc.

Asi tak, tablet a počítač - na to majú detič asu a času!

to akoze fakt ma niekto take ambicie davat deti na taketo “kruzky” v takomto veku? tak teraz je furt problem, ze rodicia maju problem s tym aby ich deti netravili tolko casu pri pocitaci a niekto ich bude k tomu viest este od babatka. no amen tma