Dobrý deň, zaujímalo by ma či je lepší macbook pro alebo air? Som bežný užívateľ, potrebujem na ňom najmä písať, pozerať seriály, pripadne zostrihať nejaké video. Nič extra náročné.
Ďakujem za rady.
Radšej ani jedno, zbytočne predražené na to na čo ho potrebuješ
Air, jednoznacne! Nemam nad cim spekulovat
prečo zrovna air v čom je rozdiel?
Treba sa ist spytat priamo do ich obchodu, tam treba povedat na co to chces a oni ti uz povedia , ktory sa ti lepsie hodi
Myslis, ze tu najdes odpoved? Toto je skor zenske forum a v tomto by ti vedeli viac poradit chlapi!
Ahoj, na toto čo píšeš ti bude určite postačovať Macbook air. Za prvé ušetríš a za druhé k sledovaniu seriálov, upravovaniu videí nepotrebuješ taký veľký výkon ako má pro. Rozdiel môže pre teba byť iba v uhlopriečke obrazovky, ale to je zanedbateľné. A inak, ak budš objednávať notebook cez internet, učite mrkni na stránku Najnovšie zľavové kupóny pre jún 2024 online kde nájdeš kopec zlavovych kuponov a niečo ušetríš.
co to stoji tieto pocitace?
Ani nechci vediet, podla mna sa neoplati tolke peniaze davat za pocitac
Ak nemas narocnu pracu, kde musis vyuzivat zlozite programy, tak ti staci aj Air, ja som kupila Airko z okay v zlave za dobru cenu a zatial slape ako ma, neprehrieva sa ani nic. tak uvidime
noo pozri, ja sa do takychto veci napriklad vobec nerozumiem, preto si stale pozriem nejake testy alebo recenzie, co pisu na internetoch Porovnanie najlepších notebookov + Recenzie a testy 2023 tu si mozes precitat nieco a mozno ti to pomoze pri rozhodovani
Len či tieto testy tiež nie sú dajak zavádzajúce
No, pozrela som si to, lebo si ma celkom zapalila a zamyslela som sa ci fakt a tak som hladala na stranke a v pätičke mali toto a presvedčilo ma to, neviem ako teba
O nás
Sme nezávislý portál ktorého cieľom je uľahčiť vám výber produktov a pomôcť vám s ich výberom. Na Necenzurovane.sk nájdete komplexných nákupných radcov a profesionáne recenzie…
Pevne veríme, že vám naše rady a informácie pomôžu.
Ahoj. No notebooky od Apple mi prídu predražené, ja som mala vždy Lenovo a každý jeden mi bohato stačil, ale spolužiačka na intráku má air a vychvaľuje si ho. A tak zas, keď nájdeš dobrú zľavu, tak sa dá kúpiť aj za dobrú cenu - Najnovšie zľavové kupóny pre jún 2024 online
Su predrazene lebo je to proste znacka. Ak by bol dobry tak by mi to ani tak nevadilo ale mne tam ide skor o to, ze ani do notebookov ani do mobilov proste nepasuje nic univerzalne, vsekto musi byt specialne od nich a samozrejme aj za patricnu cenu