Magnetická rezonancia, podpora a nádej pre pacientov s hepatocelulárnym karcinómom pečene (HCC)

Svetielko nádeje zažiarilo pred 20 rokmi pre slovenských pacientov trpiacich na ochorenie pečene. Popri USA a iných európskych krajinách aj na Slovensku bola dlhodobo schválená prvá špecifická kontrastná látka na zisťovanie a charakterizovanie hepatálnych lézií u dospelých pacientov so známym alebo predpokladaným ložiskovým postihnutím pečene

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/5531-magneticka-rezonancia-podpora-a-nadej-pre-pacientov-s-hepatocelularnym-karcinomom-pecene-hcc

Mali by sme velký problem asi s (rakovinou pečene)HCC, potrebovali sme dobru radu alebo spôsob riešenia tochto problemu.
Ak máte možnosti, alebo nádej niekoho vyliečit z toho, rád by som vám poslal vysledky liečby.
Dakujem

Velmi dobre som nepochopila vašu otázku. Vy hľadáte pomoc ale viete poradiť ako sa lieči táto diagnoza. Ak máte dobré skúsenosti bola by som veľmi rada ak by ste mi napísali. Ďakujem Ajla

Potrebovali by sme poradit, u otca diagnostikovali rakovinu, metastazy na peceni a dalsie komplikacie, kde je dalsi vacsi problem uzavretie ciev v oblasti brucha, z tohto dovodu sa otcovi neprekrvuju dolne koncatiny. Je nejaka moznost precistit cievy tak, aby otec zvladol operaciu, ked ma vyssie stadium? Presne histologicke vysledky zatial nie su, cize centrum sa zatial nepodarilo zistit. Prosim nejaky kontakt, velmi surne.

viem poradit ako cievy prečistit. a tak isto ako pomoct k lepsiemu priebehu tejto diagnozy. 0911 132 182

mam tazku trombozu,vela operacii,noha zrejme
uz dlho nebude,stale sa upchavaju zily,ako dalej?

Dobry den. Aj mne diagnostikovali hepatitidu typu B. Prosim o radu a neberiem ziadne lieky, ani liecbu. Mam to 3 roky. Dakujem

Dobry den. Prosim aj ja o radu. Dakujem. Mam hepatitidu typu B. a neberiem ziadne lieky a nic nerobia so mnou. Helbichova