Manzel ma uz nemiluje

Dobry den, po narodeni synceka ma uz manzel nemiluje. Naviac prisiel o pracu a uz rok nepracuje a kazdu poznamku berie osobne a vztahovacne. Kazde slovo co poviem, aby som si velmi dobre premyslela, lebo okamzite v tom najde znak toho, ze ho ponizujem a vyhadzujem mu na oci aky je neschopny. Snazim sa mu pomoc a poradit ako viem, ale kazdu radu otoci proti mne a skonci to pri tom klasickom, ze ho poucujem, nic o tom neviem, som mudra a davam mu najavo, aky je neschopny. Zaslo to uz tak daleko, ze rozmylam o rozvode. Vsetky svoje city som zamkla do seba a snazim sa rozmyslat len v intenciach dietata, aby som mu nepokazila buducnost, nema este ani rok. Na dieta som sa velmi tesila a milujem ho a dala by som za neho aj zivot, ale je dobre, ked rastie v dusnej atmosfere, kde to kazdu chvilku ide vybuchnut? Neviem co mam robit a som z toho velmi nestastna. Java

Miluje! Začiatky sú ťažké vo všetkých rodinách a keď sa tam objavia aj problémy s financiami … Netreba hneď rozmýšľať nad rozvodom, nie je ťažké sa rozviesť, ale vydržať! Po búrke aj slniečko vyjde a vy budete ľutovať, že Vás niekedy napadol rozvod. “Vlastné skúsenosti” náš syn má už 16 a je šťastný a ani netuší, ako to bolo, keď bol malý!