Aj vy máte občas stuhnutý krk, bolestivú šiju, trpíte deformáciou krčnej chrbtice, mávate bolesti v krížoch? Nielen fyzioterapeuti, ale aj lekári posielajú ľudí na kvalitné masáže, ktoré majú viacero pozitívnych účinkov a minimálne občas by sme si ich mali dopriať všetci.
No souhlas klasické masáže by měl chodit každý kdo má třeba problémy se zády a nebo třeba krční páteří, jinak co už je luxus jsou třeba takové masáží, ale myslím že i ty jsou dost uvolňující a odpočinkové, jako třeba tantra atd…
Ani nevrav. Dnes ma boli tak hrozne moc plece a krčná chrbtica hlavne na jednej strane, že neviem ako to do večera dám, pokiaľ si budem môcť len ľahnúť a oddychovať
masáže sp podla mna super vec a kažý by z času na čas na nejaku mal ísť Ja sa už bemôžem dočkať, keď pôjdeme s priatelkou na wellness pobyt a dáme si tam aj spoločné masáže
s touto otazkou by som sa obratila asi priamo na maserku ci masera, myslim ze by malo byt vsade nejake poradenstvo, lebo naco si budes davat robit masaz chodidiel ked ta boli krcna chrbtica