Pocul som davnejsie o suchych samponoch, existuje to este, lebo uz davno o nich nebolo pocut a este si ich pamatam, prosim dajte mi vediet a ak viete, tak aj nazov, dakujem.
Na Slovensku dostať kupiť suchy šampon od firmy Alpa- Amica šampon, v Rakusku sú aj suché šampony v spreji-vela druhov ale neviem či sa dajú kúpiť aj na Slovensku treba sa opytať v drogérii.
Dobry den, prosim mozte mi napisat podrobnu recepturu na odvar? pouziva sa odvar z orecha plodu alebo listia. Dakujem
Mám 37 rokov a mám problem s mastnými vlasmi umyvam ich trikrát do tyždňa používam všetko možné a nič nepomáha potrebovala by som poradiť
Dominika Dixi na vlasy je skvelý, ja ho používam strašne dlho a skvelé výsledky vlasy sa až tak nemastia žiadne lupiny, ale netreba zabúdať že treba iba raz za také tri dni pretože ak častejšie vlasi sa začnú mastiť tak moc že v deň umytia sa ti zamastia.
Ahoj. stale. mam. mastne. vlasy. pomoooc
Skús si ich neumývať úplne každý deň, nechaj si ich jeden týždeň poriadne vymastnúť a skúmaj či ti to pomohlo
mne veľmi pomohol tento šampónik https://www.notino.sk/apivita/propoline-cedar-propolis-sampon-proti-lupinam-pre-mastne-vlasy/ vlasy necháva krásne jemné
skus zihlavove preparaty pripadne domaci sampon z vajicka a zihlavy ak chces nieco total naturalne, ale mne ovela lepsie pomohol sampon z notina ducray argeal ktory je vyvinuty na rychlo sa mastiace vlasy a stoji za kazde jedno euricko
Vajíčko? Z neho nebudú mastnieť ešte viac?
Tiež by som povedala, že áno
Mastne vlasy treba nechat z casu na cas uplne vymastit a hlavne si ich nezmyvat kazdy den alebo kazdy druhy…
a to asi koľko? jooj to by som asi len tak nevydržala behať s takými mastnými vlasmi
Romcitika, tak aspon 4 dni a to si myslim, ze uplne v pohode vydrzis, ci? Zmyvas si kazdy den vlasy?
Toto by malo pomôcť?
v priemere tak každý druhý.
To je dost casto, stacilo by aj dvakrat za tyzden
čo? to si ani predstaviť neviem.
preto by bolo fajn keby si si to skusila
Na to by si si zvykla a vlasom by to prospelo