Mastocytoza

Dobry den, stretol sa niekto s touto diagnozou? Ide o nejaku poruchu podkoz. tkaniva, ma s tym niekto skusenosti? Dakujem.

Dobry den. Moj syn v decembri bude mat dva roky a ma mastocytozu. Tabletky ma Denerel a kvapky Zodak. Pozna niekto tuto chorobu?

Dobrý den, ano poznám túto chorobou, mojmu synovi ju diagnostikovali v 3 týždňoch, teraz má 8 mesiacov. Rada si s vami vymením informácie.

Moja dcéra má mastocytozu od 3 mesiaca, ale až teraz, keď má rok a pol, sme sa dostali “do rúk” tej správnej doktorky. Ide o pani primárku MUDr. Martináskovú, ktorá ordinuje v nemocnici na kožnom v Prešove. Tejto chorobe sa bližšie venuje, takže vám o nej vie povedať všetky potrebné informácie, ktoré sme od iných dr. dostávali tak málo. Ja ľutujem, že sme sa k nej nedostali skôr, lebo sme sa mohli vyhnúť biopsii kože.

Ahoj. Moj syncek bude mat 11 mesiacov a tiez nam diagnostikovali mastocytom. Ma to od narodenia, ale az teraz sme zistili, co to naozaj je. Boli sme nedavno aj v presove ale nerobila dr. Martinaskova, ale nejaka ina. Poprosila by som nejake rozsirenejsie info o tejto chorobe, lebo neviem toho vela a ani na internete sa mi o tom nepodarilo vela objavit. Napr. by ma zaujimalo, co by sa mohlo stat, keby nebral lieky alebo by ziedol nieco co nemoze. Dakujem.