S partnerom používame prerušovaný styk s tým, že potom sa mi ukončí medzi stehná a prsia. Potom urobí mňa prstami alebo jazykom. Kondóm ani iné ochrany nepoužívame, lebo nám to proste nevyhovuje. Keď nemám chuť na sex alebo mám menzes, tak mu poskytnem len svoje stená alebo prsia, aby si mi v nich urobil, keď je vzrušený. Chcela by som vedieť, či takýto mimovaginálny styk t.j. či je bežné, aby žena poskytovala svoje stehná a prsia na uspokojovanie svojho partnera.
No či je to bežné to neviem, ale my to praktizujeme už roky. Záleží iba na dohode partnerov. A možno prezradím trochu viac, keď poviem, že sa môj manžel na moje stehná strašne teší.
Ja svojho priatela uspokjujem na stehnách pravidelne. Na prsia sa sústredí a všetko vypustí na stehná. Vraj ich mám príšerne sexi. Takže buď pokojná, je to normálne.
Partner to má strašne rád keď pritisknem stehná tesne k sebe a on si ho vsunie medzi ne. Potom mi už len objíma prsia a ja o chvíľu cítim jeho mohutný príval. Je to super aj pre neho ale aj pre mňa. Takto svoje milovanie ukončujeme, alebo ho takto uspokojujem. nevie si to vynachváliť. Je to fajn.
Vyjadrujete sa k veciam, ktoré sú úplne normálne. Mám pocit ako keby si si to overovala či to, čo robíte, robíte dobre. Ak vám to takto vyhovuje, potom to robíte dobre. Ak by si chcela vedieť, či sa takto oddávam svojmu partnerovi aj ja, tak odpoveď znie Samozrejme! A vieš o nejakom inom spôsobe?
Môj manžel je strašne vzrušený každý deň. Bol však natoľko ohľaduplný, že keď videl, že na sex nemám chuť, tak si to robil sám. Ale to som nevedela. Až náhodou som na to prišla. Bola som prekvapená, že mi to tajil. Dohodli sme sa , že si to bude robiť na mne. A tak mu každý deň poskytnem svoje stehná a prsia , aby sa mi v nich urobil. Trvá to chvíľu a je spokojný aj on aj ja. Odporúčam to každému páru. Tým pádom sa vyhnete zbytočným hádkam a nervozite. Mimovaginálny styk je super. Keď ma vzruší, tak ma urobí prstami, alebo jazykom. Normálny sex máme tak 2x týždenne. Tie ostané dni si to robí na mne.
Mozete to trosku viacej popisat? Chcela by som to niekedy vyskusat, ked nemam chut na sex a moj partner hej, lebo by som ho rada uspokojila. Ale moc si to neviem predstavit, to ako medzi stehnami? Asi nejaky lubrikant musite pouzit? Sorry ze take detaily, ale pomohlo by mi to:)