Ministerka zdravotníctva Z.Zvolenská zastavila vo FNsP v Žiline plánované operácie

„Žilinská nemocnica v súčasnosti prestala plniť funkcia fakultnej a koncovej nemocnice, a preto aj prestáva byť koncovou nemocnicou. Ja si ctím právo na štrajk. Nie je však silnejšie ako právo na zdravie a právo na život. Sme zodpovední aj za pacientov v žilinskej nemocnici a nemôžeme si dovoliť čakať, ako sa ráno vyspí lekár zo žilinskej nemocnice a či sa rozhodne prísť do práce alebo neprísť do práce,“ povedala Zvolenská.



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/13332-ministerka-zdravotnictva-zzvolenska-zastavila-vo-fnsp-v-ziline-planovane-operacie

Nie každý je ochotný byť otrokom. Aspoň keby zrušili tú snobskú reláciu smotánka. Alebo neinformovali o tom, že mladá rezeška pre svoje roztopašné správanie vytiahne cestou svojej matky milióny eur pre maďarov, ktoré mečiar ukradol Slovákom a dal rezešovcom. Hippokratova prísaha nenúti lekárov pracovať lacno a dať sa vykoriťovať. Pravdou však je, že vačšina národa sa má oveľa horšie. Chyba je v zlej prevencii a že sa málo ukazuje v médiach na zlý životný štýl. Hor sa na stredomorskú diétu a cvičiť. Lekári vás okašlú.

Aj hygienici nech robia čo je v ich silách, aby taký nekvalitný tovar nebol v našich obchodoch. K tomu tiež čistý vzduch a voda. Menej stresu, energet. nápojov, viac spánku. Preč s cigaretami a alkoholom. Drogami. Menej televízie a viac ľudskej debaty. Úsmev a prívetivé správanie. Základy slušnosti.