Môžem zobrať dieťa do welnessu?

Ahojte, mám otázku na mamičky, chodíte s 4 ročnými deťmi do welnessu? Konkrétne či máte nejake skusenosti možno na čo si dať pozor a na čo myslieť. Jasne že ma to aby neostalo dieťa bez dozoru ale či sa vlastne taky welness s dieťaťom oplati…

a co taky welness vsetko zahrna? asi aj to by som bral do uvahy, nie? ale pokial viem, tak male deti by nemali ist do takych tych teplych vod, to im moze uskodit.

no nie je welness ako welness. niektore zahrnaju aj detske kutiky, ine nie. takze ak si chcete fakt ze oddychnut, deti by som nebrala. no pokial je moznost “odlozit” ich do kutika tak preco nie.

Každý welness je iný, pokiaľ tam je napríklad bazén s normálnou teplotou tak prečo nie. Ja som bola s manželom v jednom kde som myslela že deti nemôžu a normálne tam boli celé rodiny aj s deťmi. Decká sa čľapali vo vode a rodičia sa striedali na masáž a saunu.

tak chcete welness ako rodinny vylet alebo ako relax ? treba si zistit ci je tam aj nieco pre deti, popripade nejaky animator ? alebo ak idete viaceri napriklad s rodicmi ci s kamaratmi, ze sa viete pri tom dietati vystriedat je to ok, no neviem si predstavit ze si mam uzivat saunu alebo virivku a neustale mat dieta na ociach co je kde je

Zistite si podmienky a situaciu v danom wellnese, kedze nie vsade je vybavenie pre deti. My teda s dcerkou chodime, no bud len s kamosmi co ju postrazia tu chvilku alebo kde je aj nieco detske (bazenik, kutik) a na vacsich dovolenkach nas zase zachrania animatori.

no nam stacilo raz a dost. mozno to vyznie nejako zle, ale ja si teda chodim do welness oddychovat a stravit cas s partnerom, co sa pri dietati jednoducho neda. to som si mohla aj doma napustit vanu a potom sa parit v uzavretej kupelni.

Haha no to presne viem, o com hovoris. Ked s detmi, tak proste aquapark alebo taketo nieco a nie wellness, vsak to dieta si to aj tak podla mna neuzije tak ako dospelaci.