MUDr. Kučera Boris

Chcem sa opýtať, či nepoznáte ortopéda MUDr. Borisa Kučeru zo súkr. zdravotníckeho centra v BA? Je to dobrý odborník na bedrové kĺby?

Je to najlepší lekár s najľudskejším prístupom akého poznám!

Chodíte k nemu dlhšie, ak sa smiem spýtať? Tiež máte niekoho s týmto problémom?

Je to najlepsi ortoped akeho poznam. Vdaka jeho akupunkturnej terapii som sa dostala zo svojich tazkosti z chrbticou.

Ortopéda MUDr. Kučeru som navštívila asi pred mesiacom na základe doporučenia známych. S jeho prístupom som bola spokojná, ale v súvislosti s objednávaním pacientov v Medifere som zistila, že majú dosť značné rezervy, pretože som si dohodla termín cez recepciu a lekár ma aj napriek tejto skutočnosti obvinil, že som pacient mimo plán. Jeho postoj ma sklamal.

Keďže sme vo väčšine prípadoch nespokojní so zdravotníckymi službami, musím sa vyjadriť kladne na adrese MUDr. Kučeru Borisa. Jeho prístup a snaha pomôcť pacientovi sú ukážkové a v našich končinách až prekvapujúce. Doporučujem všetkým, ktorí výhľadávajú ľudskosť a odbornosť. V jeho ordinácii cítiť ešte človečinu.

Naozaj môžem doktora Kučeru doporučiť. Je to človek akého málokedy nájdete, ochotný, slušný a veľmi dobrý odborník, celá rodina sme s jeho služnami spokojní.

Dobry den, poznam pana doktora a je vynikajuci odbornik, s holistickym pristupom ku cloveku a jeho zdravotnemu problemu.

Za poslednú dobu sa zmenil po ľudskej stránke. Vie byť aj hulvát.

Som prekvapená. Ja ho poznám už niekoľko rokov. Dnes som bola u neho po dlhom čase opäť. A môžem len povedať, že je: vynikajúci odborník, príjemný, ľudský, vnímavý.