MUDr. Vodecky

Ake mate skusenosti s Mudr.Vodeckym? Je to dobry lekar? Diky za odpoved.

Ahoj, MuDr. Vodecký je podľa môjho názoru dobrý lekár. Tiež som na neho počula pozitívne ohlasy aj od iných mamičiek. Ja som k nemu chodievala pred pôrodom do ambulancie, bol milý, taký ľudský. Robil mi sono ešte vo 8. mesiaci tehotenstva, 2 týždne pred pôrodom, pretože som mala veľmi veľké bruško, povedal, že to vyzerá na veľký plod a ešte to pre istotu skontroluje. Či nebude potrebné robiť pôrod cisárskym. Aby som mala dopredu urobené interné vyšetrenia. Malý mal v tom čase 3,5 kg približne. Spravila som si interné vyšetrenia a porodila som necelé 2 týždne po sone, ktoré mi robil. Síce cisárskym, ale nie pre to, že plod bol veľký. Boli tam iné komplikácie, ale mala som aspoň trošku mier na duši, že výsledky z interného mám. Nerodil ma však on, ale iný lekár. Dnes má môj syn takmer 18 mesiacov a na MuDr. Vodeckého, ale aj iných nemenovaných lekárov z nemocnice F.D. Roosewelta z B.B. mám príjemné spomienky.

Mudr. Vodecky je vynikajuci lekar a clovek.

Je to uzasny lekar, nepoznam ziadneho lepsieho, je proste skvely, ludsky, mily, chapavy, pekne sa porozprava a dokonca aj pekny, odporucam, je super, netreba sa ho vobec bat ako inych.

Neviete prosím kontaktnú adresu a telefón na pána MUDr. Vodeckého? Ďakujem.

Ordinuje v Medikline, Sladkovicova 7A (oproti Novamedu). Tel.c 0484139128

Už som pár lekárov vystriedala a toto je prvý, ktorý je naozaj príjemný a ochotný.

Takže Kajaba má konkurenciu?