Na brehu Veľkého Draždiaka rastie rehabilitačné centrum pre športovcov

Na brehu umelého jazera Veľký Draždiak v bratislavskej Petržalke pokračuje výstavba nového rehabilitačného a diagnostického strediska vrcholového športu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/2941-na-brehu-velkeho-drazdiaka-rastie-rehabilitacne-centrum-pre-sportovcov

Chcela by som sa informovať o možnosti zamestnania vo vašom zariadení ako zdravotná sestra.

Dobrý deň, vzhľadom na to, že bývam neďaleko stavby, zaujímalo by ma, kedy sa stavba dokončí, termín konca augusta tohto roka nie je reálny, práce sa totiž nedávno zastavili, buldozéry odtiahli a robotníkov tam niet. Po zasklení hrubej stavby sa nepracuje. Ďakujem.

dobry den …chcem sa vas len opytat ci vam dali info ohladne prace v tom novom centre na drazdiaku…dakujem

Ak viete niekto na koho sa obrátiť so žiadosťou o zamestnanie v diag.rehabilitačnom centre Veľký Draždiak , prosím napíšte mi ho. Ďakujem

Rada by som sa informovala o možnosti zamestnania vo Vašom zariadení - pokladňa,administratíva,recepcia a pod.

Dobrý deň, chcela by som vedieť na koho sa mám obrátiť, keby som mala záujem pracovať v tomto zariadení, v prípade spolupracovať. ďakujem

Dobrý deň,
mám záujem pracovať v rehabilitačnom centre ako zdravotná sestra.
Požiadala by som Vás o sprostredkovanie, akou formou je to možné.

Ďakujem

dobry den mala by som v tomto centre zaujem o pracu recepcnej dakujem

Chcela by som sa informovať o možnosti zamestnania vo vašom zariadení ako rehabilitačná sestra…mám ukončení kurz vojtovej metódy.ďakujem

Dobrý deň,

rada by som získala nejaké informácie ohľadne zamestnania v rehabilitačnom stredisku na administratívnu/manažerskú pozíciu. Prosím o informáciu, kde by bolo možné zaslať životopis, prípadne koho kontaktovať.

Ďakujem

Krebsová
0918 70 80 20

Dobrý deň.
Oslovilo ma Vaše rehabilitačné centrum pre športovcov, preto by som sa touto cestou chcela informovať, či Vaše zdravotnícke zariadenie ponúka pracovné miesta na pracovnú pozíciu fyzioterapeut. Som študentka posledného ročníka Lekárskej fakulty Univerzity Kamenského v Bratislave v študijnom odbore fyzioterapia.
Plánovaný termín ukončenia štúdia je jún 2009, kedy mi bude udelený akademický titul Mgr. fyzioterapie. Už počas štúdia sa mi podarilo nadobudnúť praktické skúsenosti, ktoré by som chcela ďalej rozvíjať.Za Vašu skorú odpoveď vopred ďakujem, nakoľko mam o tuto pozíciu vážny záujem. S pozdravom Mária Kráľová

Dobrý deň,

mám vážny záujem o prácu v administratíve,na recepcii, ako operátor prípadne podobnej profesii vo vašom rehabilitačnom cenre.Mám prax ako administratívna pracovníčka.

Ďakujem za posúdenie žiadosti

Dobry den
mala by som zájem o pracu vo vasom rehab. centre ako maser,fyzioterapeut.Mam SZS v odbore maser a VOS v odbore diplomovany fyzioterapeut.
Za skoru odpoved vopred dakujem

Mam zaujem o pracu fyzioterapeutky vo Vasom rehabilitačnom centre,mam ukončené bakalárske štúdium na LFUK.

dobry den hladam pracu vo vasom novootvorenom rehabilitacnom stredisku. moje cislo 0905178033

dobry den,prosim vas mohli by ste poslat na seba kontakt?

To je to medissimmo?..tam kam im nikto nechodi lebo to ni eje pre beznych smrtelnikov? :D…haha, len tak dalej particka zbohatlikov

Dobrý deň, veľmi ma zaujal váš článok a preto by som sa chcela informovať, že či máte ešte voľné miesto v pozícii diplomovaný fyzioterapeut.vopred ďAKUJEM

Rád by som sa tiež informoval na voľné miesto pre diplomovaného fyzioterapeuta, ktorý je zároveň aj masér. V júni som skončil nadstavbové štúdium a mám veľký záujem pracovať práve pre športovcov, lebo ich svaly vyžadujú silu a zároveň aj cit. Krátko som totiz robil maséra Slovanu a táto práca ma veľmi bavila.
V prípade záujmu Vám rád pošlem svoje CV.