Na vyrovnanie podlžností voči zdravotným poisťovniam ostáva posledný deň

Na vyrovnanie preplatkov a nedoplatkov z ročného zúčtovania zdravotného poistenia za rok 2007 ostáva poistencom, zamestnávateľom aj zdravotným poisťovniam (ZP) posledný deň

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/5222-na-vyrovnanie-podlznosti-voci-zdravotnym-poistovniam-ostava-posledny-den

Bol som v EZP ale nakoľko skrachovala, prestal som odvádzať finančné prostriedky a dosiaľ som sa nedozvedel do ktorej poisťovni patrím hoci som dal žiadosť do UNION ale ani odtial som odpoveď nedostal. Tak kto je za tento neporiadok zodpovedný a komu budem dlhovať nedajbože ešte dostanem aj pokutu?

Bol som v EZP ale nakoľko skrachovala, prestal som odvádzať finančné prostriedky a dosiaľ som sa nedozvedel do ktorej poisťovni patrím hoci som dal žiadosť do UNION ale ani odtial som odpoveď nedostal. Tak kto je za tento neporiadok zodpovedný a komu budem dlhovať nedajbože ešte dostanem aj pokutu?

Myslím, že SZP preberie pacientov EZP.

Da zdravotna poistovna vediet osobe ktora jej je dlzna ?ak ano akym sposobo. dakujem