Mam problem, mavam caste zimnice a pritom sa velmi potim. Chodim na vysetrenia, gynekolog mi pri odbere krvi zistil zapal v krvi. Beriem lieky a vitaminy. Lieky Corvitol a vitaminy Calcium a Magnezium. Zle je to, ked idem von, hned sa trasiem. Prosim vas poradte mi a pomozte.
Ahoj fialka, neviem koľko máš rokov, ale takéto príznaky bývajú aj v menopauze, tj keď je žena už v prechode. Skúsila si už požiadať o vyšetrenie na imunologii? určite nemáš v poriadku imunitu, neviem ako dlho máš tieto príznaky? rok, dva…Skús aj u tvojho praktického lekára nech ti zoberie krv, možno máš zvýšené nejaké zápalové hodnoty… zatiaľ ahojky
Dakujem za odpoved. Mam 34 rokov a mam 2 male deti. Prakticky lekar aj interny mi zobrali krv, tam som mala vsetko v poriadku. A ked mi zobral gynekolog, ten mi zistil zapal v krvi. Ja sa v tom uz nevyznam. Posluchnem tvoju radu a poziadam o vysetrenie na imunologii.
No, Fialka treba skúsiť všetko a ešte ma napadlo, či ti nikdo neodporučil vyšetrenie u endokrinológa napr., hormóny štítnej žľazy či máš v poriadku … napíš potom, ako si dopadla, držím ti palce, pá …
Bola som aj u endokrinologa. Tam mam vsetko dobre. A tieto priznaky mam rok. Uz si myslim, ze mam asi alergiu na zimu. Len co vyjdem von po par minutach ma trasie tak, ako by som bola prikovana k zemi, neviem sa ani pohnut a este vtedy ked mam nervy. Prosim porad mi, ci to nemozem mat aj so psychiky, co si o tom myslis, napis mi, vopred dakujem.
Ahoj, no ja mám 35 rokov, tiež dve malé deti a aj ja som sa poslednou dobou začala viac potiť. V noci sa občas zobudím a som spotená, ráno, keď chystám malú do skolky, tak mne je teplo a pritom deti sa trasú od zimy. No a keď vyjdem von, taká mi zostane zima, že mám pocit, že sa mi aj vnútornosti trasú. Pochodila som tiež po vyšetreniach a záver? Som neurotik. A viem, že je to tak. Ja všetko veľmi citlivo prežívam, mám za sebou dosť ťažký život a už roky moje telo reaguje na stres bolesťami žalúdka (a v minulosti vracaním a hnačkami). Skús porozmýšľať nad svojim životom, pretože veľa problémov je práve v psychike. Inak, už nemáme ďaleko k menopauze, tak sa to možno pozvoľna začína takto. Čo ja viem… Ale hlavu hore, sme zdravé, máme krásne deti, tak prečo sa zbytočne stresovať? Prajem veľa šťastia.
Ahoj fialka, pýtala si sa na tú psychiku, v tom ti neviem poradiť. Ja som tiež taká zimomravá, keď vyjdem von. Ale ja mávam nízky tlak, studené ruky aj nohy. Mám zlé prekrvenie. Kupujem si ginko biloba. Bola som aj na internom vyšetrení a tam mám všetko OK.
Ahojte, mávam podobné problémy. Teraz idem vyskúšať prípravky tradičnej čínskej medicíny - sú aj konkrétne na zimomravosť. Ginko mi nepomáhalo.