Nadmerné potenie - poradiť

cawes…neaky kontakt na teba?? mail? azet?dik dopredu

A ja ze som snad jediny druh…Ja mam tiez s tymto problem, mam 22rokov a zacalo to asi tiez po puberte.Strasne sa spotim pod pazuchami,musim nosit len cierne aby nebolo vidiet flaky a v lete to samozrejme neni nic prijemne byt stale v ciernom.Kolkokrat zavidim kamaratkam ze nosia obtiahnute farebne tricka a pod pazuchami ani stopa od potu aj v tych najvacsich horucavach.A ostalo mi to aj po porode.Neviem preco sa tak potim, pot mi nezapacha len okamzite mam spotene podpazusie.No zatial som to neriesila,snazila som sa to nejak maskovat tymi trickami.No rozmyslam nad tym botulotoxinom, len neviem ako je to financne:)Uz som bola moc zufala,nakolko sa mi stalo ze som mala aj na mikine flaky a ked som mala kabelku tak aj na tej.a dost velke az do polky tela.Naozaj nic prijemne hlavne ked ludia po vas pozeraju.

Náhodou som objavila túto diskusiu a som rada, že nie som v tom sama- aj ja som už 4!!!roky po operácii v BA- a verte že som to oľutovala- nikto ma neupozornil na druhotné potenie- už sa mi nepotia ruky, ale sa potím CELÁ- každý si musí sám určiť, ako chce ísť ďaleko-iba doporučujem veľmi si to skonzultovať- na nete sú už popísané aj zákroky, ktoré sú “vratné” /v prípade nezdaru/iba v SR sa zatiaľ vraj takto nerobia. V mojom prípade sa to už však nedá vrátiť späť a veľmi tým psychicky trpím-rovnako ako vy všetci na tejto stránke- tento týždeň som začala s Driclorom- ale po tom čo tu čítam…asi by som ho potrebovala na litre…tak zvážte tí, čo uvažujete o operácii, čo je lepšie…Je to veľmi individuálne, ale ja už viem, že som niečo “unáhlila” pri vidine okamžitého riešenia celoživotného handicapu…

Reni, v článku nižšie som sa prihlásila k ľuďom, ktorí už sú po operácii- neviem koľko je nás takých, ale aj mňa postihlo druhotné potenie- ruky mám suché, ale potím sa CELÁ!! Preto si to dobre zváž, či si ochotná chodiť celá mokrá a pozorovať, či Ti nesteká pot po nohách na dlážku…Aj toto sa dá “maskovať”, ale nie je to “život”.Mňa nikto pred 4 rokmi na túto možnosť neupozornil- iba som už chcela KONEČNE niečo vyriešiť. 2 roky po operácii som chodila po vyšetreniach, ale nič sa nenašlo a tak som to vzdala. Lekár, ktorý operáciu uskutočnil mi tvrdil, že som JEDINÁ, ktorá má takúto reakciu na operáciu- ako čítam, nie je to tak. Záleží na Tebe, čo si zvolíš…Aj tak stále dúfam, že sa niečo najde…Veď je nás dosť, a je dobré, že si môžeme vymieňať skúsenosti a nové poznatky.

Caute,
chcem ísť na operáciu, ale vyskytol sa problém s poisťovňou - Dôvera. Vraj robí veľké problémy s preplatením a a ja chcem vedieť aké máte skúsenosti a či je šanca, aby mi to preplatili a čo môžem v danej veci urobiť…
ďakujem

Anka, mam rovnky problem. Chcem ist na operaciu. Som dost zaskocena nasledkami, o ktorych tu pises. Mozes ma, prosim, kontaktovat na tuto adreku? Potrebova by som sa s tebou sukromne poradit, kedze si ju uz absolvovala. Dakujem. Neli

Tu je adreska: maguliak@zoznam.sk

Driclor 60ml majú za fantastickú cenu na oliveland.sk

Driclor 60ml majú za fantastickú cenu na oliveland.sk

Ahoj, Áno ešte stále je v predaji… ja som si ho dnes kúpila, normálne v Lekárni. Odporúčali mi tiež aj DeoForte, ale kedže som si o tom čítala vela na fórach, tak som len zistila, že Driclor najlepšie pomáha, že DeoForte je o ničom… Tak teda dnes idem prvý krát vyskúšať Driclor, tak dúfam že ma zbaví môjho problému :))

chcem sa spytat som muz a tiez mam taky problem s nadmernim potenim v podpazusi v lete aj v zime a to hlavne ked som nervozny hned uz od rana a rozmislal som aky liek by bol nato uz kenecne dobry, lebo som doterz nic nepouzival"hlavne ked idem nieco vybavovat alebo sa mam s niekym stretnut a uz som stoho nervozny a zacne potenie a kosele mozem denne menit"nevies mi poradit? dik a prajem pekny dalsi zivot, bez potenia"

Ahojte, chcela som sa spýtať… Pred dvoma dnami som si kúpila Driclor, včera som ho použila druhý krát, a dnes ráno som sa zobudila na strašne pálenie podpazušia… Keď som sa pozrela na to do zrkadla, mala som to celé červené a veľmi to pálilo. Preto sa chcem opýtať či je to normálne… Ďik

Normálne, je to samá chémia a hlavne si ho nikdy nedávaj na čerstvo oholené miesta… Ale na druhú stranu, čo už, ak nič iné nepomáha…

Ano, dobre viem že Driclor sa nemá dávať na čerstvo oholené miesta… ale problem je v tom, že ja som si na to dala pozor a preto som tak neurobila. Ale aj tak… Je to velmi neznesitelné stále ma to páli… a mám to cele červené… Takže Driclor si dnes nejdem dávať pretože podpazušie mam momentálne veľmi podraždené, nejdem to ryskovať aby to bolo ešte horšie radšej si počkam kým sa to ukludní a neskôr to skúsim o5. Ak sa mi stane to isté…Prestanem Driclor úplne používať…

Adulqa a precitala si si poriadne navod???ja ked som ho zacala pouzivat stalo sa mi to iste :-))) ale prisla som na to ze po naneseni na pokozku sa musi rano poumvat … potom to uz islo v pohode a som do dnes spokojna JANA

Ano určite navod som si čitala asi aj 10x… A presne som ho aj dodržala… A tebe sa stalo presne to isté že na druhý deň si mala ako keby popálenu kožu a velmi to pálilo?.. Neviem teraz vecěr sa to už ukludnilo trochu…a le dnes si pres istotu nejdem davať Driclor pretože sa bojim kedže to mám teraz take podraždene… Aby to nebolo zajtra ešte horšie…

Ahoj Anka. Mam ten isty problem a je nas viac. Po operacii som cca. este len 5 mesiacov. Chcem sa ta opytat,ci nahodou nevies o nejakom osateni, alebo niecom podobnom, co aspon zakryje pot na tele. Ozvi sa mi prosim ta, ak budes mat cas. Zdielame ten isty problem.

Ahoj zuzka ako sa da pot zakryt oblecenim. Su nejake látky, na ktorych to nevidno. Ako to riesis? Ozvi sa ak budes mat cas dakujem.

Ahoj, ja mám presne ten istý problem. Tak isto nemôžem nosiť farebné trička… a celý deň chodim len v mikyne pretoŽe sa hanbím si ju dať dole… kedže som stále spotená… a horšie je to že ja sa potim aj ked mam mikynu… čiže aj na mikyne mam obrovské kruhy… No však asi pred týždnom som si kúpila Driclor dva krát som ho použila síce mi na druhý krát tak podráždilo podpazušie že som si ho nemohla dať asi 2 dni… pretože ma to hrozne pálilo… Ale potom som sa dozvedela z netu že je to úplne normálna reakciua. Ked sa mi podpazušie už ukludnilo… tak som si o5 zaČala dávať Driclor teraz a už po dvoch použitiach… som s nim velmi spokojna pretože sa vôbec nepotim… Ale vobec ani kvapka… preto ti velmi odporucam Driclor ja som s nim velmi spokojna až na vedlajšie učinky ale tie sa vyskytnú len občas :slight_smile: Tak určite bež do Lekárne a kúp si ho :slight_smile: Aďa

Caute,mam podobyn problem…Vidim, ze nas je tu viac…Ale neviem ako vy, ale ja sa vacsinou potim iba cez den, k veceru a v noci uz zvacsa to byva omnoho lepsie…Ale aj tak mam pocit, ze mam take zavaly tepla, kvoli ktorym sa spotim a potom nic…A potom znovu ten zaval…Neviem, ci to uz nie je psychicke…Viete nejak poradit? Inak snazim sa pouzivat ten driclor, mam pocit, ze aj zabera celkom…Je to bezpecne??