Vrelo odporucam Driclor, dostat v lekarni, pod pazuchy je ozaj naj.
je driclor skutočne taký dobrý? kamoška mi ho odporúčala ale doktorka mi odporučila deo forte a to je hlúposť…vôbec nezabral…
deo forte je hlúposť…ja ho používam, nepomáha a ešte som naň dostala aj alergiu…
mne pomohol…na tri dni… a potom absolútne a ešte som naň dostala alergiu…
Ja som po operacii asi 2,5 mesiaca a tiez mam kompenzacne potenie na novych miestach (predovsetkym chrbat pod lopatkami a brucho, ale tiez stehna a lytka). Musim vsak zaroven priznat, ze toto potenie mi prekaza ovela menej, ako tie mokre ruky a podpazusie. V pracovnom zivote, ale i v sukromi je kontakt s ludmi hlavne prostrednictvom ruk a to bol moj najvacsi problem. Tiez som neznasala mokre flaky na obleceni pod pazuchami. Dnes mavam mokre flaky na bruchu a chrbte, ale naucila som sa to skryvat oblecenim. Viac mi ale prekaza, ze ten pot ma teraz v zime dost chladi a tak sa casto musim prezliekat do sucheho. Napriek tomu vsetkemu, nelutujem operacny zakrok. Zo zaciatku ma sice trapili velmi silne bolesti v celom hrudniku a v lopatkach, ale to je u na ustupe a verim, ze coskoro to uplne preboli. Asi sme neboli predurceni v tomto smere dosiahnut uplnu spokojnost, ale zalezi na kazdom z nas, ako sa rozhodne a ktory handicap zvoli (spotene dlane, ci inu cast tela)…
no ak sa vazne dost potis, tak urcite Driclor, lebo ten naozaj zabera. Exipial mi vobec nezabral
ahojte, tak ja sa asi tiež odhodlam kupiť ten Driclor teda ak už nevymyzol z lekární lebo to ma asi važne trafi, konečne sa dopočujem o niečom čo by mi s mojim problemom ktory ma uplne obmedzuje mohol pomocť , a keby ho už nedostanem tak som važne naštvana.
No a ešte som sa chcela spytať či nahodou po použivani toho Dricloru nemate nejake “nežiaduce učinky” proste ja neviem nejaky iny problem pretože ten pot sa podla mna musi aj tak vylučovať nie? tak či nahodou použivanim dricloru nevznikne iny problem?? prosim ozvite sa mi , aj ja už chcem riešiť tento svoj problem lebo ma važne nebavi … dakujem
ahoj,ja používam driclor pravidelne. Pokiaľ dodržiavaš pokyny v príbalovom letáčiku tak by si nežiaduce účinky nemala pociťovať. Ale treba si uvedomiť, že driclor tak ako všetky antiperspiranty obsahuje ALUMINIUM(ibaže vo väčšom množstve), ktoré je príčinou toho že obmedzuje potenie.
no predvčerom večer som ho použila prvy krat, no nemožem tomu uveriť včera ani kvapka a dnes tak isto , včera som dokonca cely den makala v praci a vobec nič, som velmi spokojna, samozrejme že budem dodržiavať pokyny v letačiku. som važne rada že som konečne objavila niečo taketo
ja som tie vyskusala ten deo o forte a ten mi nic nepomohol ale driclor je opak tak urcite odporucam
no ano, aj ja mam ten problem, ale len pri styku s ludmi, nemyslite, ze pouzivanie chemie neodstrani pricinu ale len symptom?
zrejme ma zmluvu s nejakych distributorom ze ma takyto liek odporucit… ked ti k tomu dala aj letak, tak urcite - bezna prax.
ahoj, kupila som si driclor a chcem sa opytat, ze ak si ho aplikujem vecer na umytu, suchu pokozku - podpazusie - tak rano si to musim umyt? ked si neumyjem, tak co sa stane? myslim si, ze ked si rano umyjem, tak sa ucinok strati … alebo nie? a este mam pouzit normalny antiperspirant, alebo nie? Dakujem :-*
ten driclor je super zabral aj mne na podpazusie, ruky a nohy vobec…neziaduce ucinky…no teraz kazdy povie ze nema ziadne ale asi je nejaky dovod preco ho zakazali v EU…obsahuje vysoke mnozstvo hlinika co moze sposobovat rakovinu…samozrejme Vam ju nevyvola po pol rocnom pouzivani takze vsetci povedia ze negativne ucinky nema lebo ich na sebe zatial nebadaju…ale poviem pravdu toto mi mohol rozpravat hocikto hocikolko a ked som sa toho potenia vedela zbavit len takto asi by mi v jeho pouzivani nikto nezabranil…chwalabohu som uz ale po operacii tak ho nemusim zhanat
kludne to umi…ucinok sa nestratí a ziadne deodoranty ani ziadnu dalsiu chemiu uz na to nedavaj
no len vies to ten dotycny nie vzdy pochopi ze za to ty nemozes ze sa tak potis a hlavne tie ruky proste ja uplne neznasam kem mam niekomu podat ruku ze ko sa ptm zatvari ci nebodaj ci mi nieco nepovie je to tak trápne a veľa ľudí to nevie pochopiť :(((
ách boze a ja som si myslela,že som v tom sama ale ako vidím nas prekliatich je viac:(( preco preco preco???preco prváve JA? aj vy si kladiete túto otazku a ze aky by bol zivot bez potenia ľahší,menej stresujúci?lebo ja každý den to potenie ma uplne vyhnalo zo spoločstnosti ľudí,s takymto hendikepom jednoducho nemozem vychadzat s ľudmi dobre ved sa so mnou nikto bavit nebude,kto to nezazil to nikdy nepochopi:( hned ma povazuju za menejcennu a ked uz mam niekomu podat ruku vzdy mam strach ako sa zatvari ci nebodaj mi nieco nepovie jednoducho ma to strasne obmedzuje v mojom zivote aj v osobnom je to ako prekliatie:(( a driclor som uz skusala pouzivala som ho asi rok ale radsej som stym prestala bala som sa rakoviny absolutne netusim do kedy budem takto existovat kedze mam len 16 rokov a ci sa niekedy pokusim riesit nejakou operaciou ale zatiaľ sa za to len maximálne hambím:(
CAWTE
DRICLOR JE ESTE V PREDJAI???
Ahoj Teri.
Aj ja som si niekedy kladla otazky ako ty a tiez som sa hambila kvoli poteniu. Nikam som nechodila, nikoho sa nedotykala, bala som sa ze ludom to bude neprijemne. Ale neskor som zistila, ze mojim priatelom to nevadi. Beru to ako nieco co ja nemozem ovplyvnit a nemaju problem chytit ma za ruku, ked spolu tancujeme a tak podobne. Ja viem pochopit, ako sa citis, ked mas spotene ruky, ja sa potim odkedy si pamätam…ale ver mi, je kopec ludi, ktorym to vobec nevadi, len im daj sancu. Ak by si si chcela niekedy popisat, moj mail je evulienka23@centrum.sk.
No,aj ja mam tento problem.Je to strasne co to potenie so mnou stvara.Denne sa musim castejsie prezliest,lebo po kratkom chodeni som uplne spotena,ale cudne je,ze viac je to pod pravym podpazusim.Som uz z toho strasne nestastna.Je uplne jedno co si obleciem,ci je to nieco lahsie,tensi material,alebo hrubsi,vzdy sa spotim.Pocula som,ze je nato operacia.Uz som aj nad tym rozmyslala,no uvidim,ci sa jej nepodriadim.Moj problem by sa skoncil.A o to tu vlastne ide.