Ahojte, ja mam takisto podobny problem, 23 rokov a priserne sa potim pod pazusim. rano si dam tuhy antiperspirant, na to este nasprejujem deodorant a ked v priebehu dna citim, ze uz sa “citim” tak si dam znovu davku deodorantu. ked pridem domov, tak vsak mam pocit ze po tych spreyoch je to este horsie ako keby som si nedala nic, ale zas je to vyhoda ze to aspon na chvilu osviezi. mam vsak taky tuhy pot, ze aj ked pouzijem mnozstvo prasku na pranie a Lenor avivaz k tomu tak aj po vyprati citim pod pazuchami na trickach a svetroch pot,neviem co uz mam robit
Velmi dobre si vystihol priciny a mechanizmus celeho tohto problemu, ktory ako vidim trapi skutocne vala ludi vratane mna. S potenim mam problem od utleho detstva (dlane, nohy, podpazusie), a veru destruovat zivot to vie vskutku poriadne. Clovek si stale preto hlada lahsie cesty, vyhyba sa realite a asociuje sa. Absolutne suhlasim ze vsetko tkvie v nasej mysli, ktora sa podvedome zaobera tymto taktopovediac banalnym problemom, a robi z komara somara. Napisal si to naozaj velmi pekne, a uplne suhlasim ze skutocnym riesenim je zmierenie sa so skutocnostou, vyrovnanie sa so sebou samym, jednoducho oslobudzujuce prijatie problemu. Samozrejme viem ze to nie je nijak lahke, ani mne sa to nedari, potim sa vkuse, no aspon sa snazim sa zato nehambit. Ved ked sa len viac zamyslime nas problem je v podstate hlupost, nemame rakovinu, ani nezomierame, a ked skutocne budeme chciet, mozme tiez prezit plnohodnotny a spokojny zivot ako kazdy ostatny. Drzim preto vsetkym palce, aby ste nehladali len “lacne” riesenia problemu chemiou ci podobne, ale nasli odvahu bojovat, prijat seba sameho a oslobodit mysel od neustaleho zaoberania sa touto hlupostou, verim ze aspon niekomu z nas sa to podari
…alebo treba pit viac palenky, aspon mne to zarucene pomaha; no takto sa z jedneho problemu, mozu stat velmi lahko dva, co neodporucam
ahoj, chcem sa opytat k tomu botoxu- plati sa teda za to?? vyssie niekto napisal, ze to hradfi poistovna… ale sak to je fuk.
ako to myslis, ze to funguje len na chvilu, a ze to je iba docasne riesenie? mne tuto moznost navrhla i doktorka, tak som myslela, ze je to nieco dobre:)) alebo niekto tu napisal, ze botulotoxin iba zapcha jednu dieru a druhou to vytecie- je to pravda?? nevydrzalo ti to dlho v “suchu” po botoxe??
dakujem
ahoj eva…skús si kúpiť šaty pri ktorých vie tvoja pokožka dýchať…ja som si kúpila volnejšie tričká a je mi super ale keď budem vačŠia budem s tím musieť niečo porobiť
ahoj. ja pijem ten salviovy caj uz 5 tyzdnov a ziadny vysledok. stale sa potim. ja som uz zufaala. rozmyslam, ze pojdem doktorke, nech mi predpise nejake tabletky. neda sa to vydrzat, este len pridem do skoly a som spotena. flaky pod pazuchami a uplne mokre ruky. stale si ich utieram do nohavic. obmedzuje ma o v obliekani, a nielen v tom. prosim poradte mi. dakujem
Ahoj Mária, ak máš problémy so štítnou žľazou, resp. ak máš hyper funkciu štítnej žľazy, čiže nadmernú produkciu, tak to potenie s tým URČITE súvisí, pretože príznakom zvýšenej činnosti štítnej žľazy je okrem iného aj nadmerné potenie. Poraď sa s obvodným lekárom a to odporúčam aj ostatným, pretože potenie môže byť len symptómom, ktorý upozorňuje na iný problém, často to má súvislosť so štítnou žľazou…
ahoj gavliari28, chcel by som sa spytat na Perpsi-gel. Aktualne pouzivam Driclor a funguje… ale kazdy hovori aky je skodlivy atd… tak a ked som sa docital o tomto som rozmyslal, ze by som zmenil pripravok. Docital som sa ze perpsi-gel sa da pouzivat na tvar ako aj na ine miesta, mas to odskusane?
ahoj…no ja som bola na operacii tiez asi pred 4 mesiacmi a nemam pocit ze by to bolo az take extra bolestive…
Ahoj…pred 4 mesiacmi som bola na operacii v BA - ruky, podpazusie…ak sa xce niekto nieco spytat kontaktujte ma mailom...sooci7@gmail.com
Ahoj Janka,
po napichani tym botulotoxinom sa ti neprejavily neziaduce ucinky, myslim ci si sa nezacala potit niekde inde ako v podpazusi. a nakolko to prosim ta vydrzi, myslim casovo rok? menej?
dik moc pa Zuzka
ahojte .ja amm iba 15rokov a tiez sa strasne pootim pouzivam antiperspiranti ale vobec to nepomaha…nosim preto najcastejsie cierne tricka pretoze na tych to nieje az tak vidno …ale prosim vas poradte mi aj nieco viac
ahoj ja mam ties problemy spotenim najme v podpazusi co by som si mala kupit najucinejsie
Ahoj Neli, aj ja som po operácii a som naozaj spokojná. Nemám žiadne kompenzačné potenie.Konečne sa teším medzi ľudí, je to super pocit.
Ľudia, riešenie rúk a podpazušia neriešte, naučte sa s tým žit a ak chcete s tým bojovať, nijako radikálne. Mne sympatektomia zničila život, mal som čakať na nový život po operácií. Môj problém sa zhoršil minimálne 20 x a to fakt. Mám nadmerné potenie komplet celého tela, kde prídete robíte fľaky na stoličkách. Potenie mám sprevádzané ťažkými teplotnými návalmi a svrbením celého tela. Operácia je hazard z vlastným životom a štastným. Neprešiel ani jeden deň čo by som to neoľutoval. Od operácie mám mierne poškodený zrak. Žiaden lekár mi nevie pomôcť, pretože zo sympatektomiou sa nestretávajú tak často. Nikomu operáciu neodporúčam, týmto každého odhováram. Už pol roka prežívam peklo. Jedna štvrtina tela sa mi nepoti vôbec, hore priam vysýcham, v kuse sa musím natierať a dole som extrémne mokrý. Mám problém z okysličovaným končatím pri fyzickej námahe a taktiež kedže sa mi ani hlava nepotí, mám veľké bolesti a závrate. Toto sú veci ktoré vám žiadem chirurg nepovie, pretože im ide len o výkon a o peniaze od poisťovní a čo sa deje z vami po operácií ich nezaujíma, vôbec si neviem predstaviť svoj nastávajúci život. Viete ako je to z rukami nepríjmné, tak si predstavte, či ste ochotní sa potiť na celom tele a pritom pociťovať bolesť. A aby som to upresnil, zo mňa priam kvapká pri fyzickej námahe musím v kuse piť, pretože mám vysoké straty tekutín a hrozí mi dehydratácia. Zákrok som mal robený vo Vyšných Hágoch. Človek už konečne chcel niečo v živote vyriešiť a dostal sa do takých problémov, že už normálny život je len utrpenie. Nie som jediný kto takto skončil a môžte to byť kľudne aj vy další ak pôjdete pod mäsiarský nôž. Chodte na konzultáciu k neurologovi a nie k chirurgovi ktorý to robí, pretože oni sú naučení štandardne vysekávať nervy a nič viac, späť sa to už nedá vrátiť. Sú aj iné riešenia ako sa dá riešiť tento problém. Takže ľudia sami seba sa spýtajte či vám to stojí za to. A sladkým rečiam chirgov, že vám nič nehrozí neverte. Ani mne nič nehrozilo a ani nijako ma to nemolo obmezdovať. d1vo
Ahojte, som si čítala všetky príspevky, ktoré ste sme poslali a poviem vam pravdu, že som si myslela že týmto problémom trpím len ja…je to strašne nepríjemné nemôžem si vôbec nič farebné dať na seba, nosím len čierne veci, aby tie flaky neboli až tak vidieť…ale aj tak sa cítim dosť nepríjemne…práve dnes som si kúpila driclor, tak ho vyskúšam, len neviem na to sa chcem spýtať či by mi niekto vedel poradiť, či môžem používať normálne každý den deodorant…dakujem a držím všetkým palce…:o)Andrea
ahoj. ja mám veľmi dobré skúsenosti s guličkou drichlore z lekárne. zo začiatku si ju je treba dávat každý večer po sprche a neskor stačí aj raz za týždeň. potenie to výborne podľa mojich skúseností pozastaví. ahoj
Poprosim aj ja o nazov tabletiek a gelu.
Dakujem vopred
ja mam taky isty problem , ale este som nesla n aoperaciu a unas v ruzinove, ba, to robia tak ze je to navratne lebo sa pouzivaju klipy, a ja viem o vsetkych rizikach lekar mi ich hned povedal, vsetky ktore mozu byt … tak je to len od doktoroch a od miesta zrejme, v ba kto na operacii bol si len chvali, samozrejme ze sa pokusim tomu vyhnut , a radsej neurolog ako operacia ale ak nie…