ale ja som pocula ze kym nemas 18 tak by si to nemala pouzivat lebo ti moze spalit pokozku
Ahoj vedela by si mi dať na teba mail kde by som sa s tebou mohla porozprávať o operácii? Ďakujem
Ahoj Problémy s potením a nepríjemnými fľakmi v podpazuší som mala dlho a dokonca som si aj tričká kupovala tak, aby to bolo čo najmenej vidieť. V lete mi kamrátka poradila Excipial DeoForte. Používam krém. Asi po 4 dňoch pravidelného použitia bolo vidieť výsledky. Potom stačí používať podľa návodu a aj keď sa tuba zdá malá vydrží skutočne dlho.
ahoj, ja používam driclor už rok…už tam mam len malinko…bojím sa čo budem robit ked sa mi minie uplne a v lekárni ho už nedostanem…ten excipal ti zabral stopercentne? velmi si sa predtym potila?
Ahojte mám len 17 rokov a dosť sa potím pod pazuchami…potím sa len keď mám niekam ísť a keď som nervozná alebo, keď som v škole …doma vôbec …chcela by som požiadať o radu, čo mám s tým robiť? už som tu veľa čítala o nejakých prípravkoch…mohli by ste mi poradiť ? ďakujem
ahoj, z tvojich slov vyplýva, že asi sa jedná o stres, tzv, aj pozitívny stres, napr. ak niečo očakávaš. Mozog je chémia a pracuje nejako(psychosomamtický prejav) a pokiaľ sa potíš pod pozuším použi driclor a keď chceš svoj problém riešiť, tak napríklad taká psychoterapia u psychiatria ti určite pomôže. Na čo prekrývať symptom ak ho môžeš riešiť.
A kde sa to dá zohnať, v lekárni, alebo drogérii. Díky za odpoveď.
Ahoj Miso - v prvom rade mi je luto, ze mas taketo problemy po operacii. Drzim palce aby sa to vylepsilo. Ja mam presne opacnu skusenost - sympatektomia mi pozitivne zmenila zivot (absolvovala som v Ruzinove. Sice mam mierne kompenzacne potenie, najma na bruchu a chrbte, ale s predchadzajucim potenim v podpazusi sa to neda porovnavat.
v lekárni
možu driclor používať aj 15 ročný ?
Zdravím všetkých, čo reagovali na túto tému.Ja sa potím od začiatku svojej puberty.Mám to vrodené po ocinovi.
Tiež som vyskúšala všetko - ako dospievajúce dievča - umývala som sa aj 5-krát za deň,prezliekala tričká vždy keď navlhli, vyskúšala som všetky možné anti a deo, nič nepomáhalo. Som vydatá a môj manžel môj problém 100% chápe.Lenže ostatní ľudia nie.Všetci máme plné ústa rečí o tolerancii,ale keď…ľudia sa vám nepozerajú do očí, ale na mokré podpazušie.Myslia si, že sa nestarám o svoju telesnú hygienu.
Skúšala som všetko - nikdy som nebola obezná, obmedzila som korenisté jedlá,alkohol,kupovala som si len bavlnené veci. Nič nepomohlo.Keď som sa odhodlala ísť k lekárovi, bolo to podobné!Lekár si najprv myslel, že som nejaká rozmaznaná fiflena. Potom keď naozaj videl tie “krásne” fľaky, poslal ma na kožné.Tam mi napísali Expicial deo forte, ktorý mi nepomohol, potom Driclor.Tiež mi nepomohol. Teraz keď čítam tieto riadky, som odhodlaná znova vyskúšať Driclor,spojiť to s užívaním zinku a horčíku.Operácie sa zatiaľ bojím.
V blízkej dobe chcem zmeniť zamestnanie a to ma znova nakoplo.Čo ak to teraz vyjde?
môže…ja som ho prvýkrát vyskúšala v 15…nezáleží na veku, škodlivý je tak či tak
no tak tu operaciu vazne neodporucam, si precitaj prispevok hore o operacii ako moze zle dopadnut, ja sa tiez potim a mysli si ze tiez v pravom podpazusi viac, su tam stale väcsie flaky, no tu chemiu driclor tiez nebudem pouzivat, skôr sa snazim ovplyvnovat svoje citove prejavy, casto je to aj psych. charakteru vies,a hlavne oblecenie kde to nevidno… vela stastia v boji
ahoj, ja som sa chcela spytat ci uz mas po tej operacii, ci ti pomohla a ci by si mi nemohla dat podrobnejsie informacie o nej, vopred dakujem
Ahojte! Mam 15 rokov a potim sa uz asi 2 roky…neviem co s tym mam robit…skusila som vsetko: umyvanie aj 6krat denne, vyskusala som zmenit telovy sampon, driclor, vsetky deo a anti co sa da kupit,snazila som sa byt pokojna ale nic… potim sa ked mam ist niekam alebo pride nasteva, v skole, v kine aj kek sme len tak s partou niekde v restike… nemam z nicoho strach ale aj tak sa potim … dokonca aj ked sa na nieco tesim… najviac mi vadia tie mokre skvrny… nemozem si obliec tricka ako ostatne baby v mojom veku… prosiiiiim o radu!!! x( mam skusit zajst ku koznej??? ale co ked mi predpise driclor… ten som skusila ale nepomohlo!!!
Ahoj Teri,
máš pravdu, je to hrozné. Ja to mám od puberty a už mám 27. Zijem s tym proste tak, ze si strasne davam pozor na oblecenie, z bavlnenych nosim vacsinou biele - na vacsine bielych materialov to nevidno a kupujem poloumelinky a umelinky, na ktorých to nevidno - a zaroven na podpazusie pouzivam dezinfekciu alkoholom - este pred nanesenim deodorantu - alkohol spomali mnozenie bakterii, co su zodpovedne za zapach - kedze na tych umelinach to inak po case dost citit, vlastne na vsetkom. co sa tyka podavania ruk, ked vidim, ze uz ide taka situacia, tak si oboma rukami akoze potiahnem - napravim tricko na konci, a tym si do neho utriem ruky. nikto si to nedomysli. operacia je vzdy velky risk a radsej potenie ako rakovina. aj ked sa s tym musime tak piplat
ked sa mozem opytat…kolko taka operacia stoji? a ako dlho sa na nu caka? ja na tu operaciu totiz musim…driclor mi sice pomohol ale ruky ma zato palili hrozne…u mna je to aj zadok, chodidla a vsetko…ked to uz nemoze ist dlanami tak si to najde inu cestu:) postrekovaca by som robil dobreho…diky…
Vidim ze aspon nie som sam moj problem su nohy.Dlane mi neako nevadia riesim to castym umyvanim mydlom a servitkou denne menim ponozky aj 4x no neako bez vysledku a s obuvou to je tiez problem je jedno ci je leto alebo zima staci mi hodina na komplet mokre topanky (asi najlepsie je nosit bavlnene ponozky a kozene topanky ale to je u mna len polovicne riesenie) samozrejme ze sa potom dostavam do neprijemnych situacii a to potenie sa potom este nastartuje ale to uz je o psychike…na kremy a chemiu serem pretoze sa tym mozno vyriesi jeden problem ale o dalsi mam postarane…tak skusim sol alebo neaky zabal kazdopadne sa na to zvyknut neda a je to fakt otrava okolie to odsudzuje ale po tej dobe…priatelia o tom vedia a ostatnych mam na haku… keep cool
ahojte vydim ze niesom sama kto ma problemy s potenim strasne sa potim pod pazusim ale nigde inde a davam si aj vonvky deo a ine veci ale nepomaha to a niekedy aj zapacham a musim nosit aj ine tricka tmavsie aby ten pot nebolo vydiet aniekedy zavidim kamoskam ze maju farebane tricka . A potim sa potom v zime aj v lete ci je -20 stupnou alebo plus 35 ja uz newem co mam robit pretoze ani s kamosmi sa tak nezebavam pretoze mam strach ze zistia ze sa potim a budu ma brat inak a tak prosim poratte mi niekto neco s tym potenim prosim pretoze na operaciu mam ist sttrach
ahojte mozte mi pomoct strasne sa nadmerne potim moze mi niekto pomoct - mozte mi napisat na pokeci moj nick je simonqa115 prosim chcem zistit nejake informacii o operacii a nejake ine prispevky na potenie dakujem velmi pekne