Pot je produkovaný 2 typmi potných žliaz. Žľazy vyprodukujú denne asi 1 liter tekutín, no v extrémnych podmienkach sa jej množstvo môže pohybovať až okolo 3 litrov za hodinu
Ahojte, mám skúsenosti s niekoľkými hore uvedenými variantami a u mňa konkrétne zafungovala iontoforéza pomocou elektro antiperspirantu. Zo začiatku som to používal 2x týždenne na nohách a pod pazuchami, postupne som to znížil a teraz po ôsmich mesiacoch to používám len raz za mesiac, možno ani toľko a efekt pretrváva.
ahojte, ja som el. antiperspirant skúšal, nepomohol mi… stálo to kopec peňazí a nakoniec som to predal ďalej… Lepšie mi poslúžilo Neviditeľné tričko so zosilneným podpazuším lebo som zistil, že viac ako polovica potenia je zo stretu, že sa spotím a budem mať mokré koláče na košeli… Tričko to neprepustí a ja som v pohode…
Používal som kadejaké antiperspiranty z lekárne ale potom som upgradol na electro antiperspirant a nevidím dôvod sa vrátiť. Electro antiperspirant je síce drahší, ale platíš len raz, navyše mi to príde o dosť zdravšie. Používam ho raz za cca 2 mesiace a som v pohode. Keď potenie ešte riešite, mrknite na web www.electroantiperspirant.com sú tam aj kadejaké informácie potení. Možností čo naozaj fungujú nie je veľa - operácia je průser, botox je drahý a je to jed…
electro antiperspirant je jedinec ktorí na mne funguje, určite stojí za tie peniaze.
som veľmi s ním spokojný, nie je to chémia preto nebojím sa o svoje zdravie, je to celkovo bezpečné a najlepšie riešenie proti poteniu.
Čau! Ja mám doma elektrický antiperspirant a je to bomba! Ruky a nohy v suchu a teple, nemusím sa báť že nachladnem, keď už sa ochladilo a covidová sezóna začala.