Nadmerné potenie rúk

Stisk ruky je plný neverbálnych signálov a zanecháva dojmy, ktoré podvedome dôkladne analyzujeme. Ostáva po nás v pamäti čerstvých známostí ako neviditeľná vizitka priradená k tej papierovej.



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/9880-nadmerne-potenie-ruk

Prečo nikto nepíše o vedľajších účinkoch? Jedna vec je nechať si cvaknúť zväzok nervov, ale prečo vlastne keď konečný efekt je častokrát horší ako pred operáciou? ! ? Kompenzačné potenie - po operácii sa Vám prestanú potiť ruky a začnete sa potiť všade inde. A toto nie je ojedinelý prípad. Je síce pekné že poisťovne výkon hradia ale keby radšej prispievali na prístroje na iontoforézu. Ja som na operácii bol a ľutujem že som iontoforézu neobjavil skôr. Každému ale odporúčam zvážiť možnosti než sa odhodlajú ísť na operáciu.

Poznáš niekoho, komu tá iontofréza pomohla? Mám na mysli konkrétne prístroj od istej českej firmy, ktorá ho predáva na webe. Ďakujem

Po operácii absolvovanej začiatkom júna tohto roku sa u mňa objavilo kompenzačné potenie na hrudi a chrbte v takom rozsahu, že chodím doslova ako obliaty vedrom vody. Je to situácia omnoho nepríjemnejšia ako predtým, keď sa mi potili dlane a ja preklínam deň, keď som sa pre operáciu rozhodol.

Ahoj Roman, som v tej istej situácii, kompenzačné potenie je omnoho horšie ako predošlé potenie dlaní. Vážne uvažujem, že si dám svorky odstrániť. Ester

No ja používám ten electro antiperspirant a musím povedať, že je to absolútná špička. Keď to porovnám s botoxom, na ktorom som bol před rokom, tak je to neporovnateľný účinok. Tie udržovacie kúry robím raz za dva - tri mesiace.

ruky ani nie, ale pazuchy strašne a už neviem čo s tym mam robit?

tieto trička cityzen si neskušala? https://www.cityzen.sk/damske-tricka/

tiež ich možem len a len odporučit, naozaj nie je vidno vlhkost potu, pazuchy su suche :slight_smile: a nesmrdím