Stisk ruky je plný neverbálnych signálov a zanecháva dojmy, ktoré podvedome dôkladne analyzujeme. Ostáva po nás v pamäti čerstvých známostí ako neviditeľná vizitka priradená k tej papierovej.
Prečo nikto nepíše o vedľajších účinkoch? Jedna vec je nechať si cvaknúť zväzok nervov, ale prečo vlastne keď konečný efekt je častokrát horší ako pred operáciou? ! ? Kompenzačné potenie - po operácii sa Vám prestanú potiť ruky a začnete sa potiť všade inde. A toto nie je ojedinelý prípad. Je síce pekné že poisťovne výkon hradia ale keby radšej prispievali na prístroje na iontoforézu. Ja som na operácii bol a ľutujem že som iontoforézu neobjavil skôr. Každému ale odporúčam zvážiť možnosti než sa odhodlajú ísť na operáciu.
Po operácii absolvovanej začiatkom júna tohto roku sa u mňa objavilo kompenzačné potenie na hrudi a chrbte v takom rozsahu, že chodím doslova ako obliaty vedrom vody. Je to situácia omnoho nepríjemnejšia ako predtým, keď sa mi potili dlane a ja preklínam deň, keď som sa pre operáciu rozhodol.
Ahoj Roman, som v tej istej situácii, kompenzačné potenie je omnoho horšie ako predošlé potenie dlaní. Vážne uvažujem, že si dám svorky odstrániť. Ester
No ja používám ten electro antiperspirant a musím povedať, že je to absolútná špička. Keď to porovnám s botoxom, na ktorom som bol před rokom, tak je to neporovnateľný účinok. Tie udržovacie kúry robím raz za dva - tri mesiace.