Nakupovanie na čínskych e-shopoch

Dobrý deň. Chcem sa vás spýtať, ktorý z týchto čínskych e-shopov by ste mi odporučili - https://www.kodino.com/sk/clanky/nakupovanie-v-cine-navod-clo-dph/ Pretože som sa nakupovaniu z Číny dodnes vyhýbala, ale niektoré veci tam majú naozaj lacnejšie a krajšie. Len neviem, ktorý z nich je najlepší a najspoľahlivejší. Ďakujem vám vopred za rady. :slight_smile:

neviem, ja cez taketo obchody nenakupujem, nemam na to odvahu :slight_smile:

Nemám ani ja skúsenosť, ale šak vyskúšaj a daj nám vedieť :wink:

A čo tých čínskych obchodov je málo v mestách?

no dobru reklamu si robite na ten e-shop. vsade zrazu tuto stranku vidim. neveril by som jej a nic by osm z tade radsej neobjednaval.

cez taketo obchody proste nemam odvahu nakupovat :slight_smile:

Ja sem tam objednavam z ebay a aliexpressu, nemam zlu skusenost.

Keď objednávam z číny, tak jedine z wishu. Tam sa dá tovar aj reklamovať a nemajú problém vrátiť korunky, čo je úplne super :slight_smile:

ja tiez objednavam iba z wish, kamoska si objednala nieco za raminko a nejake pradlo a hrozne prislo uplne nieco ine :smiley:

Wish jednotka súhlasím s babami :slight_smile:

Keď to je niekedy na nervy, treba sledovať najmä fotky v feedbackoch :wink:

Ďakujem skúsila som obe a aj wish, všetko v poriadku :slight_smile:

…teraz som spozorovala aj nejaky novy obchod vova alebo nejak tak sa vola…

nenakupejem tam, ovela radšej nakupujem v našich slovenskych eshopoch, aby som tovar mala doma už za par dni. Teraz som objavila eshop differenta a chcela by som si tam kupit tenisky a bundu na jesen. Mate s tym obchodom nejake skusenosti?

Treba podporovat slovenske e-shopy a nie cinske!!!

no v tejto dobe by sa to podla mna zislo. ako ja taketo zahranicne obchody moc nevyuzivam, kedze mam taky ten strach z toho, ci mi vobec tovar poslu a po druhe co mi vlastne pride

Príde mi teraz vôbec niečo z číny či vôbec?

Tiež sa pýtam lebo už pred mesiacom som nejaké veci objednávala

Som zvedavá, kedy sa nám skončia tieto lacné objednávačky z Číny :smiley:

podporujem naše eshopy, nie zahranične. teraz na vianoce bbudem pre babku a dedka kupovat veci z obchodu familium. Su to originalne veci, kvalitne a velmi pekne