Máte niekto skúsenosti s týmto liekom? Na stránke Neexistujúca stránka | ŠÚKL je príbalový leták a ide mi o to, či je to niečo menej škodlivé na pečen ako Ibuprofen. Hľadám náhradu, ale hlavne aby to malo rýchly účinok, keď dostanem krámy, tak sa to nedá vydržať.
S Nalgesinom na menštruačné bolesti nemám skúsenosti, ale mala som obdobie, keď ma príšerne bolel zub (mala som zápal) a dala som si Nalgesin S - rýchla úľava od bolesti. Bolesť ma prešla po vyše hodine! Takže tá rýchla úľava od bolesti vôbec nenastala! Aj priateľ si to raz dal proti bolesti hlavy a tiež to nemalo nejaký rýchly účinok.
Moj gynekolog mi odporucil a predpisal na menstruacne bolesti AULIN a som s nim velmi spokojna, lebo niekedy sa to uz nedalo vydrzat a okrem toho si ho davam aj pri bolestiach hlavy a ustupia mi behom chvile. Jedina nevyhoda, ze je iba na predpis.
Ja si pri bolestiach davam sumivy Panadol, zatial zabera a hlavne nedrazdi zaludok.
Ja mám veľmi dobrú skúsenosť s Nalgesinom S, mala som zápal maternice a vaječníkov a to bola bolesť od ktorej vám až žalúdok dvíhalo a pri užití ,Nalgesinu S" nastala behom 20 minút neskutočná úľava. Ibalgin mi nezabral vôbec, akurát ma žalúdok z neho veľmi bolel. A taktiež Nalgesin užívam aj pri migrénach.