Vzľadom na nadmerné požiadavky nemocníc na krv krvnej skupiny A pozitív a O pozitív, Národná transfúzna služba Bratislava sa obracia na darcov krvi s prosbou, aby prišli darovať krv, hlavne horeuvedených krvných skupín a všetky krvné skupiny s negatívnym Rh faktorom.
Dobry den, bola som darovat krv uz niekolkokrat. Posledneho pol roka uzivam tabletky Duphaston. Je mozne darovat krv aj ked uzivam tieto lieky? Dakujem
Dobrý deň, chcela by som ísť v najbližšom termíne darovať krv, prišla mi aj správa aby som prišla do Banskej Bystrice, ale keďže niesom z BB nemám sa tam ako dostať. Rada by som šla ale do nemám sa tam ako dostať. Prečo neodoberajú krv aj v Žiari nad Hronom?
Dobry den, ja som bola pred troma tyzdnami vyradena z darcovstva krvi koli nizkej hladine hemoglobinu.Brala saom na to lieky a chcela by som sa spytat ci sa uz mozem znova pokusit o darovanie. Dakujem
Dobry den, chcela by som sa opytat v akom case mozem ist darovat krv v meste Spišská Nová Ves.Ktore dni su na to vyhradené a v akom casovom rozmedzí? dakujem
dobry den .mala by som na vas otazku.som darca krvi a pri poslednom odbere mi bolo zistene ze som prekonala hepatitidu typu b.nasledne na to som bola vysetrena aj na klinike pre infekcne choroby kde sa zistilo ze moj stav svedci pre prekonanie infekcie virusom hbv v minulosti toho casu pritomne protektivne protilatky.tak by som chcela vediet ci mozem este darovat krv.dakujem za odpoved
ahoj ja som mala tiez mononukleozu pred troma rokmi pricom som bola darovat krv uz tri krat v tom urcite problem nebude iba ak ti to zakazali koli niecomu inemu
tak by ma zaujimalo, preco nie su pestrejsie otvaracie hodiny na miestahc odberu … pokial nemozem/nechcem (kriza) odist z prace, nemam mopznost darovat krv, aj ked ako citam oznam moja krvna skupina by sa zrovna zisla…
Dobrý deň, v minulosti som už darovala krv, pred časom som užívala antibiotiká. Chcela by som sa opýtať, po akej dobe po dobratí antibiotík je možné znovu darovať krv?