Náš pomocník stres

„Som v strese, som vystresovaný“ – tieto slová akoby sme počúvali čoraz častejšie, a obvykle v negatívnom význame. Znamenajú, že niekto vyzerá dekoncentrovaný, strhaný, zabúda veci, je precitlivený, dokonca pôsobí, akoby nezvládal ani sám seba.



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/8341-nas-pomocnik-stres

Veľmi dobrý článok a veľká pomoc pre tých, čo to potrebujú, aj mňa zrazilo auto na chodníku aj so synom a teraz po 5 rokoch sa to prejavilo, triaška, trasenie rúk, zlý spánok, nervozita a všetko čo tu popisujete. Všetky výsledky som si dala spraviť a zrazu Tetánia, ale že by Tetánia robila takéto problémy zo zdravím.

Na uvoľnenie stresu mám dobré skúsenosti s farebnou terapiou s prístrojom bioptron, dajú sa s ňou aplikovať rôzne programy a pôsobiť tak na celý organizmus. S týmito programami sa dá uvoľniť stres, posilniť sebavedomie, odblokovať neustály pocit strachu, dá sa zlepšiť koncentrácia a pamäť a odstrániť nespavosť. Treba vyskúšať, ja mám len tie najlepšie skúsenosti.

Wau, pekná tabuľka, nikdy som nemyslela, že človek môže byť aj z takýchto vecí v strese. Ja som v strese kvôli práci. Nechápem to, pretože mám v pohode prácu aj kolektív, no aj napriek tomu sa cítim ako na ostružinách, že niečo práve ja pokazím. Začal sa mi zhoršovať zdravotný stav, tak sa posilňujem vitamínom C a Mg, na Vianoce som dostala od priateľa probiotiká Biopron respiron, vitamíny a ešte nejaké doplnky, ktoré obsahujú tuk z ryby. Tak budem poctivo papať, nech už som fit, hoc so stresom už bojujem aj pomocou cvičení :slight_smile: