Je to len “na oko”, nemam rad umelynu, radsej mensie, ale prirodzene…
Zuzana, mas snad dajaky problem s vlastnym sebavedomim? Alebo mas po plastike a tvoje umelinky nikoho nezaujimaju?Uvedom si ze nam, co sa silikony nepacia svoj nazor nevnutis…mala by si otvorit diskusiu s nazvom “chlapi, ktorym sa silikony pacia” a po par prispevkoch od nadrzanych pubertakov by si sa pre zmenu “ROBKALA TY” …
…ja by som to takto … pekne prsia su pekne prsia … ci uz su natural alebo umele … len to neprehanajte s velkostou … sa super bavim ked 50kg stihla baba ma zabite 3-4 umelaky tam uz to fakt nie je o estetike … hastala vista
caute tak ja len tolko mne sa to paci ak to je urobene kvalitne…sama by som si dala silikonove prsia,amozrejme ze nie trojky stvorky ale take akuratne :-))a ak budem mat na to tak si dam…a povedzme si kazdy je iny no niekto je vynimocny!
chandler, s tou reklamou máš pravdu, plne s tebou súhlasím, asi si už starší alebo viac chápavý, ale neurážaj kravy, tie sú sice dnes tiež už “umelé”, ale nie z vlastnej vôle
Chodíš s dievčaťom, pre jej prsia, alebo pre čo vlastne? Mám to chápať tak, že keď stretneš pekné dievča, do ktorého sa zaľúbiš a zistíš že má silikóny, tak ju necháš? Smiešne:))))))))))
zaujimalo by ma kolko chlapov by si dalo zvacsit penis keby to slo tak lahko ako zvacsit prsia…
a ze mi sme povrchne, vy vravite, ze umelina fuuuj, tak kto je tu povrchny?? laska je o niecom inom, laska je ked dva mozu byt sami sebou, no zial nie kazda zena je tak vyvinuta aby bola tak prirodzena v spravani akoby chcela, pravdaze su aj take. Tak neviem co tu moralizujete. Ja mam male prsia a planujem si ich zvacsit, pretoze viem co je to utrpenie byt ponizovana za to, za co vlastne ani nemozem. Keby chlapi boli taky ako to tu vsetci pisete, ze ste, tak by silikonove prsia neboli ani vymyslene. Zeny to robia v podstate kvoli vam.
Ahoj chandler,ver mi ze existuju uplne normalne zeny aj citlive aj zenske a romanticke a oddanne ktore maju silikony.Neurazaj zeny,lebo zle reprezentujes muzske pohlavie.Sme malicky aby sme odcudzovali niekoho.
mam problem chcem byt chlapom da sa to bola relacia ako chlap na zenu suri ma to co mam robit tel 0907326713
Aké názorz čítam, tak je mi z toho zle. Mám spraveneé prsia 5 -ty rok a viem to posúdiť veľmi dobre. Vy muži tu možete rozprávať o prirodzenosti, ale každý z vás sa otočí a slintá po pevných a tvrdých prsiach. To sú len také vaše výmsly. Každý z Vás slintá po krásnych, veťkých a pevných prsiach a je vám úplne jedno, či sú pravé, alebo umelé. Nič mi nehovorte, ale dokonale to ponám z vlastnej skúsenosti…
chandler moj zlatý, ty musíš mať riadny problém so ženami a musíš byť riadne zakomplexovaný…urob niečo so svojím sebavedomím!!!
Poznas z vlastnej praxe prostitutky, vsak?
olina,
to by ma teda zaujimalo, kde si na takyto vyplod dosla. Sa radsej vygrcaj do zachoda doma a nemusis sem pisat take kraviny. poviem ti,ze mne je na vracanie zo silikonovych prs, ked ich vidim blizsie, ako zo vzdialenosti 10 metrov. Silikony su len jeden z vela sposobov, ako si zeny medzi sebou davaju najavo, ktora na to ma a ktora nie, aby si mohli medzi sebou zavidiet. S muzmi to nema nic spolocneho.
moja sestra si tiez dala spravit silikonove prsia, lebo sa jej zdali jej povodne male. Snazili sme sa jej to vsetci vyhovorit, ale marne. Potom som ju videl po operacii, najprv bola stastna, ze ake su krasne a pevne, no teraz uz vaha a povedal by som, ze aj lutuje. Pretoze zistila, ze v silikone krasa nie je. Pretoze sme tanecnici, tak sme tancovali aj spolu a poviem vam, hned som citil, ze sestra ma silikony, ked som si ju pritisol na seba. A nebolo to moc prijemne. Radim vam zeny, nech mate akekolvek prsia, nedajte si robit silikony, to sa snazi pretlacit ako symbol krasy iba kosmeticky priemysel, aby mohol na vas lepsie zarobit. Muzom sa take prsia naozaj nepacia, niektorym mozno este na pohlad ano, ale potom pri milovani… Nic moc, a navyse predstava, ze hladkate namiesto makkeho vankusika silikon… Aj male prsia su krasne
mne sa silikony pacia, take 5ky, proste riadna zena musi mat riadne kozy…taka holly halston- najdite si foto…to su kozy!!
Ja nemám skoro žiadne prsia a od puberty som bola preto ponižovaná.Cítim sa preto menejcenná podvedome mám nejak zafixované, že každá ktorá ich má je lepšia ako ja.Mám priateľa ktorý mi povie, ja ťa mám rád takú aká si, ale otáča sa za každou ktorá tie prsia má.Nenávidím leto,nechodím na kúpaliská.Dala by som život zato mať krásne prsia.teraz si mnohí ľudia povedia, že som blbá, lenže sýty hladnému neverí. Len žena ktorá má podobný hendikep vie pochopiť aké to naozaj je…myslím, že sa s tým nevyrovnám čo budem žiť je to silný komplex môžem mať akokoľvek krásnu tvár chýba mi niečo čo symbolizuje ženskosť…
Koľko mužov by ťa muselo presviedčať, aby si im uverila, že nie všetkým sa páčia veľké prsia. Je to vec osobného vkusu. Rovnako je to aj s hmotnosťou, niekomu sa páčia ženy chudé, inému zaoblenejšie. Ten problém, o ktorom píšeš je len v tvojej hlave a čím viac sa naň sústreďuješ, tým s ním budeš viac konfrontovaná, budeš si jednoducho privolávať do svojho života situácie, v ktorých sa bude zrkadliť to, na čo najviac myslíš. Ak si sa rozhodla, že to budú tvoje prsia, tak držím palce. A hlavne sa neporovnávaj s ostatnými ženami, neexistujú normy, len štatistický priemer. A netráp sa, ani Einstein by sa asi intelektuálne nevmestil do priemeru…
Dianka každý čo ťa ponižoval je… možeš si tam dodať čo Ti vyhovuje.Ale určite máš veľa iných predností.Skús na sebe hľadať niečo iné,úprimnosť,spoľahlivosť,čistú dušu,alebo obyčajné pochopenie problémov iných.A prídeš na to že Ti nič nechýba.Od mojej manželky by som nežiadal žiadny zákrok a ani prežívanie bolesti.Dokonca nikdy neužila ani jednu antikoncepčnú tabletku.Hodnotiť človeka podľa pŕs je prízemné.Aj keď vo všeobecnosti platí že sympatický ľudia to majú v živote jednoduchšie žena či muž.Ale Ty určite sympatická si.Netráp sa s tím, kto Ťa neberie takú aká si,si Ťa nezaslúži!!!Pekný deň.
Som muž ale keby som bol baba a niekto by my povedal máš malé prsia odpovedal by som mu do huby Ti stačia a do ruky sa ti vys… Prepáčte že som hrubý ale na to sa nič iné odpovedať nedá.
Podporujem Martina a výsledok može byť aj negatívny hodnota človeka nie je v prsiach ale úplne niekde inde.Samozrejme každý sa rozhoduje sám.