no ja mám taký názor, že to je každého osobná vec…proste, keď si chce dať baba silikóny, nech si dá…keď nie, tak nie…ale dievčatá, nerobte to kvôli chlapom, ale kvôli sebe…a hlavne si nedávajte nejaké obrovské…ja si chcem dať tiež spraviť prsia, ale až neskôr a len kvôli sebe a nikomu inému…a to aké sú tu názory, tak to si nevšímajte…hlavné je, čo urobíte vy vo vlastnom rozhodnutí…je to len na vás…každý je proste iný, a má aj iný názor…a tak to bude vždy
ja som chalan a poviem ti otvorene aj keby si mala tie najkrajsie prsia na svete a dokonca aj svoje vlastne bud si ista ze tvoj chalan tak ako mnohy ostatny zdravy chalani sa pozru druhej na prsia ja sa tiez divam a so svojou priatelkou som maximalne spokojny…to nie je o tom ze co nenajde u teba hlada v inych…chalani su prosto taky aj ked mozno nie kazdy…prosto mas normalneho zdraveho chalana ktory ta miluje…je to ako keby si bola umelecka maliarka a tvoj chalan by sa dival aj na obrazi inych umelcou ak teda mozem zrovnat zenske prsia s umeleckym dielom…je to normalne…na to nemusi byt clovek odbornik…a super kozy nie su vsetko…je kopec hereciek spevacok bez prs ale vinikaju v inom…a ja osobne ich obdivujem za to ze su v showbiznise a nie ako nasa dara ktora ma umeliny tak ony sa nedaju a idu hrdo dalej…a keby si ich dali mnohy by ich zacali odsudzovat je to risk…ako vies ci by okolie na tvoju zmenu reagovali pozitivne…hned by si im dala najavo ze si zo sebou nespokojna a podobne,chlapi by isto slintali ale o to ti hadam nejde ci??
v tom pripade ti islo o uplne ine svojou zmenou,mnohe dievcata maju problem pozriet sa do zrkadla ked vijdu z vane,maju problem uakzat sa v plavkach na kupalisku,no tebe ako hovoris ide len o to aby chalani slintali…to uz je o niecom inom…prirodzena krasa je skutocna krasa bo takych je len malo…super hviezdy su bez make-up-u styleingu ucesu peknych siat ktore ich zostihluju a tvaruju prsia len obycajne zeny ktore by sme mnoho krat ani len nespoznali keby sli okolo nas…taka je pravda…a 5-ky je morbidne velke cislo a nenavidim zeny s obrovskymi kozami…zvlast ked su na ne hrde pysne a vdaka nim namyslene pritom vyzeraju jak dva mech a nemat tam pevny silikon tak sa rozleju na vsetky svetove strany mat ta pri sexe na chrpte…pfuuuj
vela by si ich dalo zvedsit hlavne tych ktori ho maju neskutocne maly bo vtacik je nieco uplne ine ako prsia…na prsiach su hlavne bradavky by som povedal co sa tyka erotogenej oblasti…no mnohy vravia ze na velskosti klacka nezalezi…je to blbost ale rovnako ako pri prsickach netreba prehanat velkostou…poznam pribeh muza z obrovskym vtakom…bol nan hrdy stale sa s nim ukazoval a ked prislo na sexovanie zistil ze bieda den nie je nad to zasunut ho az po koren a povdz mi ako sa do dievcata zmesti 30-40 cm ziveho masa tak aby mal z toho chlap aj zena to prave orechove…sam povedal ze pokial islo o vaginalny styk tak hroza des…no a ked si mal vybrat medzi analnym sexom medzi zenou a chlapom bral chlapa…takze vtka svojmu mega vtaku je teply…a africky pani si musia svojich 40 cm vtakov podopierat dvoma rukami aby sa im nepolamal pri vnikani so spickou zaluda…dakujem pekne za taky vtacik…v tychto veciach co sa tyka velkosti prs a penisou je jednoznacne najlepsia zlata stredna velkost,cisty priemer,prsicka 2-3 aj to od postavi zeny(stihla,mala,vysoka,silnejsia) a pipik kolo priemeru 16-20 si myslim uplne staci ale taky hrubsi
pokial budes reagovat takto a mat vedla seba partnera ktory sa radsej pozre na inu hmmmm to ta bavy na tomto svete sme vela krat a pria niesu vsetkym pokial chce nech ide za prsiami ale sam zisti co pre neho znamenas ked snim nebudes vaz si truchu sama seba a bud taka akou chces bzt sama a nie takou ako chce chlap lebo to budes lutovat
Muž ktorý povie na ženu" Mne sa páčia veľke prsia, alebo mne sa páčia malé prsia" nie je hoden ženy, ani jej tela.Hoden ženy je ten, ktorý povie na ženu “mne na veľkosti nezáleží,mne sa pácia presne take prsia ake más” Samozrejme ak to nehovori len aby ženu neurazil. A rovnako žena o mužskom penise. Každy človek je jedinečny a presne pre jedinečnosť ho mame milovať,nie si este davat nejake nároky.Je to trápne a ubohe,ak sa niekomu pacia take a take prednosti.NIkto nema pravo povedat:toto su ideálne miery,dlžka.A čo tí, čo ich nesplnaju???čo s nimi?maju komplexy možno cely život a to len preto,lebo niekto si povedal:toto budu ideálne miery, dlžka.Ľudia, hladajte hodnoty človeka v inom, nie v prsiach a v penise.Silikony su len marketingový tah, ti čo potrebovali zarobit, vytiahli na svetlo sveta, že chlapom sa maju páčit velke prsia.Keby prsia nikto nikdy nezačal riesit, ženy by boli v dnesnej dobe este krasne a prirodzene a BEZ KOMPLEXOV.Trh je už presytený umelými ženami a zároven stále vyhladávany…je to zvrátenosť ľudstva.Ktovie kedy príde do mody silikonovy penis a kolki muži podstupia taku bolesť kvoli žene,aby sa jej pačili…hrôza
mne sa pacia, ked su pekne spravene, nie moc velke, ale ked to zene pomoze zbavit sa komplexov, tak preco nie.
Nazor. Úplne s Tebou súhlasím Každý človek je individualita čiže je jedinečný.A ľúbiť niekoho pre také alebo onaké prsia to nie je ľúbenie ale sindróm dominancie a nadradenosti samca. Asi Toľko.
Myslim, ze velmi triezvy a rozumny nazor. Muz na zene vidi prednosti hned a vyberie si taku " ktora sa mu paci" … zena vacsinou taha za kratsi koniec, dostane kocku v mechu- a co s tym? Ked ma muz " maly" penis? Posle ho na vymenu za silikonovy? navrhujem tymto vyrobcom zamerat sa na silikonove penisy aby sme aj my mohli teoretizovat, ci sa nam paci " taky" alebo “taky”
Nazor,vezmes si ma?:))))
Keby som nebol ženatý už si moja Lili !
tak tvoja zena ma stastie,zavidim:)
Ludia naco si vytvarate stale nove a nove komplexy??? ja som zena, mam 22 a moje prsia su male a krasne. priatel by ich nedal za nic na svete. a nejde predsa o prsia… je tu vela dalsich veci ako je porozumenie, laska atd. a hlavne… ak svojho priatela viete “znicit” v posteli o prsia sa bat nemusite nech ich uz mate akekolvek :))) a este nieco… stokrat radsej budem mat moje male chutne prsia nez nejake obrovske “dojne kandle”…mne to nepride nejake nadherne
olinka olinka
jasné, že každý chlap sa rád pozrie na pekné prsia, dokonca aj ja sa pozriem ak nejaká baba je pekná a to nie som ani nenormálna ani lesba, jednoducho, na krásne veci sa každý rád pozrie…ale z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že muži sa radi pozerajú ale vyumelkovanú “krásku” z časopisu častokrát neberú ani vážne…jasné, že po tebe všetci slintajú, ale berie ťa aspoň jeden z nich vážne? ku mne denne chodí plno chlapov a aj keď nie som dokonalá, denne dostávam pozvanie na kávu…takž prsia nie su všetko a ak sa do teba niekto naozaj zamiluje bude ťa milovať aj bez silikónov, aj keď budeš mať 10 kíl navyše
no tak ja ked budem mat 18 si daam asi take 3 spravit … a teraz tu chalani pisu ze nechcu umele prsia na zene ale je to blbooost pretoze zasa na inej stranke pisalo 548 chlapov ze aj oni toto chcu mat doma… to bolo pod takym videom so takou sex-bombou co mala minimalne 4-ky … takze nwm mam si dat spravit alebo nie poradte mi… pls PORADTE MI MAM SI DAT SILIKONY ALEBO NIE??
Je to sranda, ale práve toto- že či si ho má dať silikónom zvačšiť- sa ma spýtal môj chlap… Napriek tomu sa aj on rád pozrie na pekný dekolt. pa
Pozri Lucia, buď štastná, našli ste sa. Ja osobne preferujem veľké prsia, kto raz neskúsi, nevie. Niekedy sa mi pášia aj malé, ale všetko záleží od postavy, keby som si mohol vybrať, tak veľké a to veľa žien tuší, keď chcú mať veľké, nech si dajú implantáty, aspoň sa bude na čo pozerať.
Súhlasím s tebou Miro, mám už dosť rokov, aby som mohla zhodnotiť, že chlapom sa proste veľké prsia páčia a vidím to aj na sebe, keď idem po ulici, hlavne v lete. Bolo málo takých, ktorý sa pri priamom stretnutí nedíval a neotočil s pochvalou. Málo mužou schce líhať na dosku, bohužial bez urážky, je to len reakcia na tému, ale je to tak.
Moj nazor je taky, ze na dialku je to sice v poriadku a zena so silikonovymi prsiami zaujme, ale z nejakeho sexualneho hladiska su absolutne sterilne, t. j. nijak nevzrusuju, na pohlad zblizka su dokonca nechutne.
Ja už mám termín na operáciu… a už teraz sa teším…