Nechajte si skontrolovať znamienka, vyšetrenie môže odhaliť melanóm

Aj tento rok si bude môcť verejnosť nechať bezplatne skontrolovať pigmentové znamienka. Preventívne kožné vyšetrenie môže odhaliť skryté ochorenie - malígny melanóm



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/8126-nechajte-si-skontrolovat-znamienka-vysetrenie-moze-odhalit-melanom

Dobrý deň, kde nájdem zoznam ambulancií, ktoré sa zapoja do tohoto projektu?

Mám záujem navštíviť 10. 5. 2010 kožnú ambulanciu na kontrolu znamienok, prosím Vás, kde v Bratislave budú robiť tieto vyšetrenia? Budú ich robiť aj v poliklinike Mýtna ul. , alebo niekde na Kramároch. Ďakujem za odpoveď.

Bolo by dobré pridať zoznam ambulancií, kde sa to bude vykonávať. A tiež, či sa treba dopredu objednať

Ešte zoznam nie je hotový, väčšinou ho tu zverejnia testne pred.

Ahoj, zoznam ambulancii, ktore robia vysetrenia 10. 5. 2010 den melanomu najdete na www.sds.sk.sk Este tam nebol zaveseny, tak treba skusit pozriet neskor.

Uz to visi na www.sds-sk.sk, hned na uvodnej stranke.

Nie je to na úvodnej stránke, musíte vybrať jazyk, ale aj tu hore ku článku to už konečne pridali.

Každoročne, asi 3 roky dozadu píšem na Slov. dermatolog. spoločnosť, kedy sa v zozname objaví nejaký lekár z Trenčína, ale ani tento rok sa nestal zázrak. Nevypomohla ani vychýrená (negatívne? ) Fakultná nemocnica Trenčín. Veď na prevencii aj tak nezáleží, že?

Dobrý deň,
mala by som záujem o vyšetrenie znamienka, avšak v zozname lekárov nevidím ani jedného z Rožňavy. To znamená, že títo nie sú zapojení a pacienti majú cestovať do iného mesta? Poradí niekto?

Kedže sa momentalne nachadzam v BA, velmi ma potešila príležitost využiť tento den a skontrolovat si znamienka, kedže ich mam ako maku. Vybrala som si Tomar spol s. r. o na Komárnickej ulici, kedže to mám najbližšie. Dvere však zatvorene a na dverach oznam, že su kapacitne obsadeni, v pripade pochybností mame navstivit kožného lekara. Z budovy 15 min nik nevyšiel, a ludia len ostali prekvapene pozerat na dvere. Toto je prísup, už ma tam neuvidia ani za nic! Fakt som netusila, že na takuto akciu sa treba dopredu objednavat. Kde sme :frowning:

Mam zaujem v tomto roku 2011 10. maja navstivit niektoru z ambulancii, kde sa bude toto vysetrenie znamienok robit. Dufam, ze tento rok tu budu presne vypisane tie ambulancie, kam treba ist. Bolo by dost dobre, keby sa to robilo aj v nemocniciach, ako je Ruzinov, ci Kramare. Kedy tu bude zverejneny zoznam ambulancii, viete niekto? Dakujem za odpoved.

Pridávam sa k tejto požiadavke, bolo by vhodné taký zoznam pre celé Slovensko zverejniť.

Ono to tu je vždy tak týždeň pred akciou zverejnené, keď potvrdia účasť lekári dermatologickej spoločnosti, tak to zverejnia aj tu na Zzz. sk