Nefrológia Bojnice

Ahoj všetci, rada by som vedela, aký je váš názor na nefrológiu v Bojniciach, konkretne na pani doktorku Strečanskú, má s ňou niekto skúsenosti, bola som tam už na opakovanom vyšetrení a veru už tam nikdy nepôjdem, tak arogantný prístup, keď si doktorka búši do hrudi, že ona je tu doktor a dieťa straší ujom, ktorý ho bude držať, keď mu budú brať krv … Záver, ja som rodič a ja si vyberiem, kto mi bude dieťa ošetrovať, táto osoba to určite nebude, naháňa deťom strach, uráža rodičov o ochote podať výsledky nemôže byť ani reč.

Som rada, že nie som sama, ktorá má takúto skúsenosť. Skutočne prístup p. Mudr. Strečanskej je taký arogantný, ako opisujete a myslím, že taktiež od nej odchádzam, len si musím vybrať skutočne lekára alebo lekárku, ktorá môže hrdo nosiť tento titul “lekár”, pretože p. Mudr.Strečanská to určite z pohľadu rodičov nie je.

Tak bola to moja nefrologička dlhé roky, ale už neni. Ako či je dobrá, či nie, to je každého názor. Mám s ňou aj zlé aj dobré skúsenosti, veľakrát vyhrešila moju maminu kvôli mne ako, ale som rada, že tam už nechodím a na každom je to, kde bude chodiť, dlhé roky bola nefrologička detská MUDr. Hladká a za ňou by mi bolo vážne smutno, lebo to bol človek s veľkým Č.