Nekludne nohy prosím pomoc

Dobrý večer… Obraciam sa k vám k prosbe mi poradiť k mojej diagnóze na ktorú sa liečim šesť rokov liekmi Requip modutab po ktorých aj zvýšeními dávkami mi nepomáhalo tak som požiadala môjho neurológa o výmenu liekov a vyšetrenia ,on ma poslal k psychiatrovi že mám deficit spánku…Psychiater sa divil že on stým nemá nič spoločné,a poslal ma algeziologovi…Dopadla som vlastne tak že som bez liekov a mne sa problémy zhoršili o neklude v nohách aj v tele,a prichádza to na večer a trvá to aj 5 až 8 hodín…Samozrejme že ani chôdza ani masér mi nepomáha a som z toho už nervovo vyčerpaná… Žiadam o radu čo to môže byť a čo by mi pomohlo… Momentálne užívam citalec ráno a na večer neurol a ešte užívam kontiroxil od bolesti…Budem vďačná za akúkoľvek radu už neviem na koho sa mám obrátiť… Môžte mi odpovedať aj na email… stefania1960@azet.sk… Ďakujem

Ahoj no, a odkedy máš takéto problémy? Z čoho sú to pozostatky? Alebo to prišlo len tak? Ja si myslím, že s tým má čo robiť neurológ, ešte by som možno skočila internistovi.

Toto by som povedala, že majú na svedomí nervy. Treba urobiť také vyšetrenia ako emg, eeg a pod :wink:

A to máš akú diagnózu? Čo tak skúsiť vymeniť doktora??

no to asi nebude len tak, nie si moc pod stresom alebo tak?

Pred piatimi rokmi primár neurológie určil diagnózu nekludnych nôh a brala som aj lieky, ktoré mi dávky zvyšoval a keď som bola za ním že sa to zhoršilo tak mi ich vysadil a poslal na psychiatriu. Chcela som ho vymeniť ale majú všetci zakázané brať od neho pacientov.

Myslím že aj to vo veľkej miere, od januára bojujem so sociálnym odborom, žiadala som o asistenta a zobrali mi všetky príspevky ako na barle, benzín a žiadosť zamietli… momentálne idem na operáciu ramena a vybavujem vozík invalidný…na všetko som sama a som už po 15 operáciách a už toho mám po krk.

tak tomu sa ani necudujem. ono sa na to niekedy az tak tazko pozera, ked vidite cloveka, ktory sa takymto zivotom trapi a este sa mu aj stat, ktoremu cely zivot posielal peniaze do banku otoci chrbtom

ani som nevedela, ze nejaka taka diagnoza existuje.

Nie si sama, ani ja som o nej nevedela. No teraz uz budeme mudrejsie.