Nemocnice v Nitrianskom kraji aj naďalej zápasia s dlhmi a nízkymi príjmami

Nemocnice v Topoľčanoch a Leviciach stále bojujú s ekonomickými ťažkosťami. Vyplýva to zo správy pripravenej na októbrové rokovanie Zastupiteľstva Nitrianskeho samosprávneho kraja (NSK)



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/11103-nemocnice-v-nitrianskom-kraji-aj-nadalej-zapasia-s-dlhmi-a-nizkymi-prijmami

Ano a na kom sa setri a na koho ukor? Len na nas, pacientov. Pani riaditelka urcite nema zdravotne problemy. Mam vazne problemy s chrbticou a stavy, ked trpim obrovskymi bolestami a obmedzenym pohybom a vtedy mi pomoze len infuzia. Ked som prisla na pohotovost na neurologiu a sluzbukonajuca pani doktorka mi nemohla pichnut infuziu, lebo pani riaditelka to zakazala v ramci setrenia, tak som jej priala, aby to zazila na vlastnej kozi a takto sa k nej postavili. Tyzden som trpela, hoc na liekoch a injekciach, uz som bola zufala, tie bolesti sa nedali vydrzat, nic mi nepomahalo, aj tak som skoncila na infuziach, ale ambulantne. Hospitalizaciu odmietam, tam uz sa skutocne ziaden lekar na Vas ani nepozrie, ved ani ti 2-3 lekari na tolko ludi nemaju kedy. Cely zivot si odvadzame odvody a ked ochorieme, nie su na nas peniaze, tak kde su? To je nase Slovenske zdravotnictvo a tom som zdravotna sestra. Takze vdaka nasej pani riaditelke za opateru.