Neurologička

Dobrý den,som tu prvý krát a chcem poprosiť o radu.Už od minulého roka - od júna mám velké bolesti hlavy.Od oktobra chodím k jednej neurologičke,ktorá ma poslala po týchto dlhotrvajúcich bolestiach na magnetickú rezonanciu,na ktorej sa ale neukázalo nič,z čoho by ma tak mohla bolieť.Myslí si že to je zo psychiky a predpísala mi citalec,ktorý som ale musela prestať používať nakolko mi spôsoboval velké bolesti žalúdka.Tak som zasa musela chodiť so žalúdkom a lekár mi zistil nejakú bulbitídu,takže momentálne beriem iba helicid na žalúdok.Napriek tomu bolesti hlavy stále pretrvávajú,neurologička už so mnou nechce “nič mať”,aj napriek mojim tvrdeniam že moja psychika je momentálne v pohode,nakolko som PN a doma stres nemám.Neviem čo mám robiť,možno ak má niekto podobný problém s tou hlavou,budem rada ked sa so mnou podelí a možno aj poradí ako dalej - čo pomáha…Dakujem velmi pekne.

Môžeš to mať aj z krčnej chrbtice, bola si na RG? Ak áno, a je to v poriadku, môžeš to mať aj migrénu, teda niečo s cievami.

Lucka,bola som aj na RG - ani tam nič nenašli.A migréna to vraj nie je - tvrdila mi neurologička,pretože pri migréne sa vraj zvracia a trvá to krátko.U mna to trvá už strašne dlho a stále - bez prestávky.Učím sa existovať aj s bolesťou - aj ked je to velmi ťažké,a neviem si vôbec pomôcť.Zmenila som aj stravu,začala som chodiť na masáže ale stále je to rovnaké.Ale dakujem ti velmi pekne za názor.

Mozno by si mohla skusit nejakeho ineho neurologa, ktory sa specializuje na bolest hlavy. Neviem odkial si, ale v BA je naurolog MUDr. Garay na poliklinike na Fedinovej a mozno by si s nim mohla prekonzultovat svoj stav. Viem, ze pomohol viacerym ludom.

Ja som mala tie isté problémy, ale trocha s prestávkami, a tiež som mala dobre RG krčnej chrbtice, tak mám údajne “migrénu” a k tomu ešte aj problémy s platničkou, tak som chodila rok k neurológovi, ktorý mi ale len predpisoval lieky a nič so mnou nerobil. Vraj migréna je neliečiteľná. Potom som to vzala do svojich rúk, chodila som na reflexné masáže, treba ich vybrať 10-12,každé tri dni, a začala som cvičiť jogu a ešte iné zdravotné cvičenia. Chrbát ma už nebolí a hlava, občas,ale to sa dá vydržať. Ak chceš vedieť viac napíš mi na e-mail lucia@azet.sk. Ahoj!

Dakujem Martinka,ale ja som z Cadce,takže som dosť daleko.A tu teda vôbec nie je na výber z neurologov,mám pocit že títo štátni sa s človekom nejako vela nezaoberajú…Ked majú plnú čakáren pacientov,tak im ide v prvom rade o body a až potom o pacienta…So mnou už tá “moja” neurologička nechce nič mať,kedže žiadne lieky mi už nemôže predpísať nakolko mám bulbitídu.Ale vieš keby som aspom cítila záujem,ale jej je to jedno.A bolesti mám stále,v júni bude rok ako to začalo…Ale dakujem za tip.

Ahoj Lucka,vidíš to by ma zaujímalo podla čoho to doktor určí kto má alebo nemá migrénu,mne tá moja tvrdila že ja určite migrénu nemám.Síce som nezvracala ale aj tak…Reflexné masáže si hodím teraz do gogla a na masáže klasické som začala aj ja chodiť ale nevidím nejaky účinok,ešte asi vyskúšam cvičenia doma - píšeš že joga je dobrá,skúsim si o tom niečo pohladať.Dakujem ti pekne.Pekný večer.

Ahoj Sonička, skúsila si už navštíviť nejakého algeziológa. Ja chodím asi pol roka a má záujem pomôcť. Aj ja som mala lekárov, ktorí trvali na tom, že mi nič nieje a nakoniec som musela podstúpiť ťažkú operáciu krížovej chrbtice lebo už inej cesty nebolo. Myslím si, že keď človeka niečo bolí tak vzdialenosť nie je prekážka. Ja cestujem k algeziológovi 350 km.