Nie som tehotna a nemam menstruaciu uz 2 mesiace

Nemate nejaky babsky recept na jej vyvolanie? Jasne, ze ma poslete k gynekologovi, ale som v zahranici, nie je to tu take jednoduche. Navyse i tak by som nerozumela, gynekologicku anglictinu neovladam.

Nic ine ti veru neporadime. Treba zistit pricinu a az tak liecit.

Ahoj, moze to byt zapal, cysta. V kazdom pripade je dolezite ist k lekarovi. Babske recepty su mytus a podla mna ziaden nezabera - mozu skor uskodit.

Zerucha, mala som kolegynu slob., ktora odisla do ameriky a tak isto bola tam rok a rok nemala menzes a ked prisla domov na navstevu, tak ho dostala, nevedela si vysvetlit, ale zrejme to bolo zmenou klimy ale tak ako ti pisala lesia, treba zistit pricinu.

Tak ja toto mam stale. 3 mesiace vobec nic, potom par dni a zase minimalne 3 mesiace nic. Vraj mam vajicka ako male deti, lebo nedozrievaju. Ked som chcela otehotniet, musela som zacat brat tabletky. Vraj je to dedicne.

Ak si nemala pohlavný styk v posledných 3 mesiacoch, tehotná nemôžeš byť. Ako znovu zariadiť pravideľnosť menštruácie ti pomôže len gynekológ.

Ak si nesúložila v posledných 3 mesiacoh, nemôžeš byť tehotná. Úpravu pavideľnosti pomôže len gynekológ.

Možno sa ti zbúrili hormóny, alebo ide o zmenu prostredia, stres.