Niekoľko dobrých rád, ako si počas Vianoc neublížiť jedlom

Na Vianoce sa neobjedajte, doprajte si pohyb na čerstvom vzduchu a napomôžte tráveniu vlákninou a probiotikami.



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/13397-niekolko-dobrych-rad-ako-si-pocas-vianoc-neublizit-jedlom

Naši už na Mikuláša dostali Biopron Premium, pretože viem, že ako každý rok sa úplne prejeme všetkého a potom sa budeme cítiť nafuknutí a aj by sme niečo zjedli, ale je nám ťažko. Každý rok je táto situácia a teraz keď už zarábam, tak som si dovolila kúpiť aj probiotiká v tobolkovej forme. Kúpila som 90+30, nech máme celá rodina :smiley: Prevencie predsa nikdy nie je dosť a ako poznám svojho tatka, tak ten dopadne úplne najhoršie z nás :smiley:

Ahoj Marika :slight_smile: Tak ako dopadli Vianoce? Taktiež sme frčali na probiotikách Biopron Premium 9 pretože sme na Silvestra boli celá domácnosť chorá a nasadila nám lekárka antibiotiká. Našťastie ja som do týždňa bola zdravá, len môj manžel a Klarika zostali chorí, takže som mala o zábavu postarané : ( Ale našťastie boli potom do 4 dní už aj oni ako tak zdraví, takže sme sa s manželom striedali pri malej :slight_smile: a tá už po týždni utekala von, že ide snehuliaka staviať :smiley: :smiley: