Normaderm

Zdravim, ma tu niekto skusenosti s kozmetikou Normaderm - Vichy? Mam uz po dvadsiatke, ale plet mam stale s problemami, a tak uvazujem, ze si ju kupim. Tieto pripravky nestoja malo, tak sa chcem najprv spytat, co na ne vravite.

Ahoj, ja som používala Normaderm nočný a ten bol super. Vyskúšala som aj vzorku denného, ale ten sa mi nezdal až taký dobrý a navyše nebol veľmi dobrý pod make-up. Ale ten nočný bol fajn v tom, že hneď po použití som mala o moc hladšiu kožu a po pár dňoch som videla aj výsledky, dokonca kamarátka si všimla, že mám krajšiu pleť. No ak od neho čakáš, že vylieči zapálené vyrážky, tak to asi nie. On skôr prečistí takú menej problematickú preť a upchaté póry. A inak - krásne stiahuje rozšírené póry, to je jedna vec, o ktorej v reklame neklamú.

Dakujem Lenka za nazor. Ved prave - nemam hrozne pozapalovane vyrazky. Hlavne tie pory ma trapia a drobne vyrazky po celom cele a este jedny ine po okrajoch tvare. Priznam, ze som skusila vzorku denneho, co bola prilozena v casopise. V ten den som nikam nesla, takze som si nedala make-up ani puder, a cely den som mala paradne matnu tvar. Ale velke vysledky nemam - bol to iba den.

Jaj, ak sa mozem spytat - v com nebol pre teba ten denny dobry pod make-up?

No, mne sa zdala konzistencia toho denného krému taká polo-krémová a polo-gelová a keď som si roztierala make-up cez ten krém tak sa mi zdalo ako keby sa mi tvorili také malé šúločky z toho krému. Ale mohlo to byť aj tým, že si jednoducho nesadol konkrétny make-up s týmto krémom. Oplatí sa to asi vyskúšať, u každého to môže byť inak. Ja som zvyknutá pod make-up si dávať také ľahšie hydratačné krémy, ktoré sa dokonale vsiaknu. Inak ja som nemala problém v lekárni zohnať vzorku akéhokoľvek krému keď som ho chcela vyskúšať - dokonca keď máš šťastie tak ti dajú aj takú 5ml malú tubu, namiesto toho 1ml vrecúška, a to už sa potom dá použiť aj na 3-4 krát a lepšie si to vyskúšaš.

Asi presne take iste sulocky ako teraz popisujes, sa mi robili, ked som pouzivala Biodermu Sebium AKN krem. To je otravne, vazne. Ale vdaka za napad so vzorkami, skusim si vypytat a uvidim :slight_smile:

Ahojte, prosim Vás holky, mna by zaujímalo, či môžem Normaderm použiť aj keď mám veľmi, až extrémne suchú pokožku? Pretože ja hľadám niečo, čo mi stiahne póry - tých mám veľmi veľa na tváry, a pritom niečo, čo sa bude riadne hydratovať. Viete o nejakom takom kréme? Ďakujem.

No podľa mňa ten nočný Normaderm nevysušoval veľmi. Treba skusiť vzorku - tak ako som písala aj predtým.

Ahojte, ja mam skusenosti aj s pouzivanim denneho aj nocneho Normadermu a musim povedat, ze oba kremy su perfektne, sice sa mi viac pozdava ten nocny, mam suchu plet a tvoria sa mi niekedy supiny, ale s nocnym Normadermom sa mi cez den netvorili a za par sekund po naneseni som ani nevedela, ze na tvari nieco mam, ihned sa to vpije a tiez som usetrila jedno balenie na 5 ml vzorkach.

Ahojte. Prosím poraďte mi, aký krém alebo čistiaci gél mám použiť pri nerovnomernej pleti - sem tam vyrážka, rozšírené póry - čierne bodky, zmiešaná pleť. Proste hrôza. Som ochotná investovať len potrebujem nejakú radu, čo mi asi pomôže. Ďakujem

Poradim ti, kup si normaderm hydratacny denny krem 50 ml stoji vyse 20 eur, ale stoji za to, stiahne ti pory a zjemny plet je fakt super.