Ahojte, hľadám niekoho, kto má skúsenosti s prístrojom na odbúravanie tuku NovaShape. Dík
Ahoj, chodim tam vcelku pravidelne a doktorka je tam uzasna. Vzdy ochotna, poradi, aj ked niekedy za cenu trochu cakania (zaobera sa kazdym) Na novashape som bola raz, asi tak 2 tyzdne dozadu a isli dolu 3cm, dalsi krat sa nechystam, staci mi tolko. Takze viac menej odporucam. Ale na to sedenie som cakala tyzden takze radsej dopredu.
Ahojte, ja som bola na NovaShape pred par dnami a dopadlo to katastrofalne. Nechcem nikoho dostrasit, ale pri vyske 158 cm a vahe 51 kg som potrebovala viac menej vyformovat postavu, ale tato metoda bola taka bolestiva, ze som ju po 3 minutach musela prerusit. Uplne neuveritelne - dali mi to na najnizsiu frefvenciu a ta bolest bola, akoby mi stiepili kosti. Dievcina, ktora ma osetrovala, bola sama prekvapena, lebo boliet to veru nema. Povedala, ze to je asi preto, lebo mam nie velku vrstvu tuku a ultrazvuk naraza na kost.
Ja som bola na NovaShape minuly tyzden, musim povedat, ze zakrok bol relativne bolestivy, urcite to bolelo viac, nez som cakala. Na bruchu sa mi dokonca urobila modrina, ktoru mi je este teraz trosku vidno. Zatial nezislo dole ani jeden cm. Odvtedy som bola 3 x v posilke.
Ja som bola vcera na Nova Shape, nic ma nebolelo, len mi piskalo strasne v usiach a citila som mravencenie v bruchu. Platila som 165 Eur, tak cakam co bude dalej.
Dobry den, chcela by som sa opytat, ci taketo osetrenie mozu absolvovat aj deti, dakujem vopred za vase odpovede?
Ahoj, ja som Novashape absolvovala 2 krat, na stehnach a zadku. Prvykrat som bola velmi zvedava, tak som sa merala uz po 2 dnoch, vyslekok ziaden, ale potom som to skusila tak ako sa ma, po 10 dnoch a zisli mi 4 cm! Tak som sla znova a dalsie skoro 3. Vrelo odporucam. (Meriam 165 cm, vaha 52 kg.) Ked som tam bola ja tak davali lymfodrenaz ultrazvukom Cell Sonic k tomu prvemu zdarma, druhykrat som si to pre istotu zaplatila. A co sa tyka pani doktorky, to bol zazitok na cely tyzden (v dobrom, naladu vam zdvihne ani neviete jak).
Ahojte. Chcem sa spýtať, či s niekto z Vás dával robit lýtka. Ja si ich chcem dať upraviť, len si myslím, že keď to máme dedičné, tak mi to ani nepomôže. Máte s tým nejakú skúsenosť? A treba sa tam objednať? Ďakujem
Ahoj, dnes som si prečítala článok o NovaShape. Priznám sa podla toho čo tam píšu ma to zaujalo veľmi, len by ma zaujímalo, aká je čakacia doba. Prosím može mi niekto poradiť? Ďakujem.
Ahojte. Aj ja som čítala o NovaShape, vyzera to super. Jediné z čoho by som mala trochu obavy je, či to nemá nejaké vedľajšie účinky, ale myslím také, ktoré sa prejavia neskôr. Nechcem byť moc konkrétna, aby som nešplechla nejakú hlúposť. Napríklad keď sa to dáva robiť na bruchu, myslím, že to je dosť blízko ženských orgánov, nemôže ten silný ultrazvuk nejak uškodiť? Možno je to len môj blud, ale pokiaľ by ste mi vedeli k tomu niečo bližšie povedať, budem len vďačná. Ďakujem
Ahojte baby, ten ubytok v cm suvisi aj s drzanim diety, alebo bez?Vyskusala by som to tiez, len neviem na co skor, ci brucho, ci stehna.
Mám tiež obavy z vedlajších účinkov. U mňa ide hlavde o oblasť žalúdka. A ešte mám strach z bolesti. Prosím o bližšie vysvetlenie. Ďakujem.
Ahoj Lucia, ja som Tvoj príspevok čítala až dnes, to je po viac ako roku. Chcem Ti povedať len toľko, že keď chceš ísť na NovaShape musíš mať aspoň 2-centimetrovú vrstvu tuku na tele. Inak to bude zasahovať kosť a to veľmi bolí. Pri Tvojej výške a váhe sa tomu ani nedivím. Ja som absolvovala NovaShape v pondelok 15.03.2010 a môžem zodpovedne povedať, že ma absolútne nič nebolelo a ani to nebolo nepríjemné. Čo je troška rušivé, je pískľavý zvuk, ktorý tento prístroj vydáva.
Bola som 3x, ani milimeter, škoda peňazí.
Ahoj, ku vsetkemu treba dietu, ziadne pristroje neurobia zazraky. Podla mna, to co citame o danych procedurach je z 80% len reklama. Hovorim to z vlastnej skusenosti, skusila som radiofrekvenciu, 6 sedeni, pila som 3 litre vody denne, chodila som do posilky, pravidelna strava a nic, ziadna zmena, teraz lutujem vyhodenych penazi. Davam sa na pravidelne cvicenie, k tomu nejaky ten spalovac tuku na zrychlenie metabolizmu a spalovanie uz ulozeneho tuku, vela zeleniny a tak pod. Nic ine nam nepomoze, len makat na sebe cvicenim a zdravo a vyvazene sa stravovat.