Novinka EVLT umožňuje rýchlu a efektívnu jednodňovú liečbu krčových žíl laserom

S príchodom teplejších letných dní začína nežné pohlavie vystavovať na obdiv svoje nohy. Každá z nás by ich mala rada dlhé, štíhle a bez chýb. V mnohom pomôže kozmetika – bez väčších ťažkostí sa možno zbaviť chĺpkov, škvŕn i nepekných žiliek.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/881-novinka-evlt-umoznuje-rychlu-a-efektivnu-jednodnovu-liecbu-krcovych-zil-laserom

dobry vecer ,prosim vas kde sa este vykonavaju taketo zakroky
je to aj v Kosiciach?
dakuejm

pekný deň,
táto metóda sa dá použiť aj napriek tomu, že cca pred 12 rokmi bola vykonaná riadna operácia krčových žíl a opätovne sa mi vrátili?

Dobry vecer, chcela by som vediet ci zakrok,pri ktorom sa odstranuju krcove zily laserom je hradeny poistovnou?

ahoj Ana, ano robia sa aj v Košiciach v novej nemocnici na terase na cievnom najlepšia je Mudr. Frankovičová , myslím, že robí teraz prednostku kliniky, Pred pár rokmi operovala môjho manžela a operácia dopadla perfektne. Je tomu už 1O rokov a všetko je v poriadku, ale asi bude musieť dať zoperovať aj druhu nohu.Tak ti prajem vela šťastia a pekný deň

Aj ja mam problem s krcovymi zilami.Pred 13 rokmi mi operovali obe nohy a teraz sa mi znova objavili na lavej nohe.Je to velmi bolestive a chcela by som vediet ako sa mozem dostat k Pani mudr.Frankovicovej?dakujem

Ahoj Hela, no neviem odkial si , ale Mudr Frankovičová pracuje v Novej nemocnici na terase v Košiciach na cievnej chirurgii.Bohužial je to taká operácia, pri ktorej sa môžu a nemusia vrátiť opäť krčové žily. Pod vedením Mudr. Frankovičovej pracuje velmi dobrý tím, takže jedine so sprievodným lístkom od tvojej lekárky sa môžeš príhlásiť do nemocnice na operečná zakrok , kde si môžeš už konečne v tejto dobe vybrať aj lekára, ktorý ťa bude operovať. Tak ti prajem vela šťastia a pekný deň

ahoj Marie,velmi pekne Ti dakujem za Tvoj prispevok,pomohla si mi.Som z okresu Rimavska Sobota a bohuzial,nemam dobre skusenosti s nasou nemocnicou.Citala som clanky o Doc.Frankovicovej a preto by som si rada dala operovat nohy prave u nej.Ak by si bola dobra mi este poradit,ako sa mozem k nej dostat,ak by si mala kontakt na nemocnicu,potesilo by ma to.Prajem Ti pekny vecer.Hela.dakujem.

Prajem pekny vecer.Chcela by som vediet,ktore kupele su v hodne po operaciach hlavy,dakujem,Hela.

adresa je NsP Trieda SNP 1 KOšice je to nemocnica s poliklinikou , ale Mudr, Frankovičová je v lôžkovej časti.Prepáč, že som sa ozvala až teraz , ale dlho som na tejto stránke.Vela šťastia

Dbrý večer, aj ja mám problém z kŕčovými žilami už 3 roky beriem lieky Detralex a Varfarín k vôli tomu, že mi hrozila trombóza, pred 3 mesiacmi som bola na sono a lekár mi navrhol klasickú operáciu, kedže sa jej bojím obrátila som sa o radu na iného lekára a ten mi urobil tiež sono a skonštatoval, že nevidí dôvod na operáciu, a odporučil mi sklerotizáciu určitých časti žily, poradte mi, čo by som mala urobiť, ďakujem.